2777
2789
عنوان

دیشب عروسی خواهرشوهرم بود..😢

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟

چند سالشه

چند سالته

راه دور ازدواج کرده؟

علت رابطه نزدیکتون چی بود؟

مگه با نادرشوهرت یه جا بودین؟؟

چرا نامفهوم پست میذاری خواهر من

ای خدای باعطای با وفا **رحم کن بر عمر رفته در جفا

خوش به حالت که خانواده شوهرت آدمن میتونی دوسشون داشته باشی. خدا خانواده شوهر عوضی نصیب گرگ بیابون هم نکنه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

منم با خواهر شوهرم رابطه خیلی خیلی خوبی داشتم وقتی ازدواج کرد و رفت یه شهر دور تا 3 شب اول که اصلا نخوابیدم بعدم تا مدت ها گریه کردم اما دیگه عادت میکنه آدم به دوری بعد یه مدت رابطه هه سرد تر میشه

ان شاالله خوشبخت بشه  خداروشکر ک باهم خوبین گلم  مگ رفته سفر قندهار  رفت و آمد دار ...

اره خب ولی خیلی باهم دوست بودیم همه چی بهمدیگه میگفتیم دردودل میکردیم کمک هم میکردیم الان رفت خونه سکوت خالی شوهرم همش سرکاره بقیه بیشتربیرونن فقط خودم خسته شدم 

اره خب ولی خیلی باهم دوست بودیم همه چی بهمدیگه میگفتیم دردودل میکردیم کمک هم میکردیم الان رفت خونه س ...

بچه ندارین گلم ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟ چند سالشه چند سالته راه دور ازدواج کرده؟ علت رابطه نزدیکتون چی بود؟ مگه ...

25یالشه منم 20سالمه از15سالگی ازدواج کردم همیشه باهم بودیم باهم بزرگ شدیم بهم دیگه عادت کردیم اره باخانواده شوهرزندگی میکنم راهش دورنیس ولی نمیشه خب هرروزبرم دیدنش