2777
2789
عنوان

کسی آسم یا مشکل ریه داشته؟

165 بازدید | 7 پست

ریه هام آسمیه فصل سرد خیلی اذیت میشم هوام که الودست مدام حمله آسم میگیرم😢

شما که ریه تون مریضه چیکار میکنید واسه پیشگیری؟هر چند وقت حمله دارین؟

سرکارم مدام مجبورم اسپری بزنم خجالت میکشم😖😣

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر شبیه هم هستیم منم مدام حمله آسم دارم و کلا اسپری دستمه و پیش همه اسپری میزنم  ماسک فیلد ...

ای وای خیلی سخته میفهممت😢😢

من نمیتونم اصلا ماسک بزنم نفسم میگیره موقع کرونام حتی به سختی ماسک میزدم

من اسپری زیاد دارم ولی ونتالکس بیشتر مصرف میکنم شما چی؟

چند وقته آسم داری؟

من روزی ۲۰پاف اسپری نزنم می میرم

چه خبره ریه ت عادت میکنه دیگه جواب نمیده ها

من خودم الان از بی نفسی از خواب پریدم ولی سعی میکنم نزنم اسپری اکسیژن بخر یکم نفس بکش اروم‌شی ضررم نداذه یا اگه برات مقدوره کپسول بگیر

ای وای خیلی سخته میفهممت😢😢 من نمیتونم اصلا ماسک بزنم نفسم میگیره موقع کرونام حتی به سختی ماسک میز ...

آخه ما که مشکل آسم داریم مجبوریم توی این هوای آلوده ماسک فیلدر دار بزنیم حتی اگر نفس کم بیاریم بهتر از حمله آسم و خفه شدن هست

منم اسپری چندتا دارم ولی اسپری آبی خیلی میزنم

من از نوجوانی آسم گرفتم ولی درمان نکردم الان شدید شده به شدت به اسپری احتیاج دارم 

چه خبره ریه ت عادت میکنه دیگه جواب نمیده ها من خودم الان از بی نفسی از خواب پریدم ولی سعی میکنم نزن ...

کپسول اکسیژن دارم و الان که هوا آلوده س روزانه چندساعت از کپسول و ماسک اکسیژن نفس میگیرم

عزیزم سعی کن نفست تنگ نمونه و تنگی نفس رو تحمل نکن برای ریه ضرر داره فوری بعد از احساس تنگی نفس دوپاف سالبوتامول بزن