2777
2789

خیلی دلم گرفته من هنوز سر خونه زندگی خودم نرفتم با بدبختی خانواده ام راضی کردم تو خانواده همسرم مشکلی پیش اومده دعوا و بحث شدید خواهر کوچیک همسرم خواسته خودش بکشه الآنم همسر من گوشی شو خاموش کرده معلوم نیست کجا رفته سخت ترین صحنه زندگیش بوده که خواهرش با دست بریده تو بغلش و.. منم اینجا همش حفظ ظاهر میکنم جلو خانواده ام که نفهمن موضوع رو خیلی واسه من دعا کنین بخدا خیلی محتاج ام به دعا 😞😞

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی خدا انشاا... گره از کارت باز کنه

ان شاءالله ❤🙏🏻😘ممنونم تشکر

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖