2777
2789
عنوان

یه کلیپ دیدم خیلی دلم گرفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 81 پست
همیشه دعا کن خدا دختراتو حفظ کنه و همیشه تنشون سالم باشه چندوقت پیش یه بچه ۲ ساله تو بیمارستان بخش ...

منم قرآن و گذاشتم رو شکمم و از خدا خواستم بچم فارغ از هر جنسیتی سالم باشه 

اما من خیلی تنهام خیلی ،

نه خاله دارم 

نه خواهر 

نه برادر 

نه دوست 

نه با دایی هام رفت و آمد داریم

بعد خانواده همسر ،شلوغ و پر پسر ،همسر منم ی ادموفوق العاده 

دلم میخواست میتونستیم پسر داشته باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم شما لطف دارین انشالا خدا به شما بچه هایی بده هزاران برابر بهتر از من و یا حتی بچه هایی ک ...

ممنون عزیز دلم از لطفت انشاءالله مث شما دختری عاقل و مهربون داشته باشم

خدا حفظت کنه🤲 موفق باشی عزیزم😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
دخترامنم برادر ندارن وحسرت همیشه منه

والا به خدا همیشه برادرا خوب نیستن

مادر من برادر داره ولی هیچ سودی تاحالا براش نداشتن فقط حرص خورده از دست کاراشون ،همین حرص خوردنا و اعصاب خوردی ها بابت کارای برادراش روی زندگی و اعصاب ماهم اثر گذاشته

استارتر شما خیلی قوی هستید من بهتون غبطه خوردم من اصلا ادم صبور و قوی نیستم باکوچکترین چیزی اعصابم ...

خیلی ممنونم عزیزم ، آره واقعا 😅 من خیلی کم پیش میاد سر یه مشکل گلایه کنم  مخصوصا پیش خانواده اصلا غر نمی زنم شما هم حتما یه مشکلاتی داری تو زندگیت ولی الان برای چند دقیقه نکات مثبت زندگیت رو هم به خاطر بیار مطمئنم بعدش کفه مثبت ها خیلی سنگینی می‌کنه 

منم قرآن و گذاشتم رو شکمم و از خدا خواستم بچم فارغ از هر جنسیتی سالم باشه  اما من خیلی تنهام خ ...

ان شالله بچه هاتون و خودتون همیشه سالم باشن

بچه های شما بایه تربیت عالی و اموزش خوب می تونن دراینده باعث افتخارتون باشن

خب خانواده همسر پرپسر باشه مگه شاهکاره ،دیگه جنسیت بچه رو که ما دل به خواهی تعیین نمی کنیم 

من مجردم باور کن من که دایی و خاله دارم همچین سود نکردم اونا درگیر زندگیشونن  همدیگرو نمی بینیم  

خواهر برادر اگه دردسر ساز باشن  اصلا خوب نیستا

منم قرآن و گذاشتم رو شکمم و از خدا خواستم بچم فارغ از هر جنسیتی سالم باشه  اما من خیلی تنهام خ ...

گاهی آدم وقتی با منطق به یه چیزی فکر می‌کنه به این نتیجه میرسه حق گلایه ندارن ولی وقتی با احساسات بخوای قضاوت کنی خیلی دلت میگیره من شما رو درک میکنم شما بابت وجود دخترات خیلی خوشحالی و خب گاهی اوقات شاید دلتون یه فکر دیگه بکنه دست خود آدم نیست بعضی وقتا واقعا

خیلی ممنونم عزیزم ، آره واقعا 😅 من خیلی کم پیش میاد سر یه مشکل گلایه کنم  مخصوصا پیش خانواده ا ...

درسته منم مشکلاتی دارم ولی وقتی خودم به ویژگی منفی اخلاقم فکر می کنم می بینم اصلا منطقی نیستن 

نمیدونم به خدا اصلا دیگه خودمو هم دوست ندارم از خودم گلایه دارم

بله خیلی سخته امیدوارم خواهرت بتونه این جای خالی رو پر کنه

آره ولی خیلی سخته مخصوصا پیش فامیلا که میان و برادرم کمی مشکل گفتاری داره به حرف می‌گیرنش وآدم خجالت میکشه نمیدونم چه امتحانی ولی خدا بزرگه قطعا

درسته منم مشکلاتی دارم ولی وقتی خودم به ویژگی منفی اخلاقم فکر می کنم می بینم اصلا منطقی نیستن  ...

چرا بابت مشکلاتی که قابل حل هستن و از قضا خودت هم باید سعی کنی حلشون کنی ناراحتی ؟ فقط کافیه تصمیم بگیری و اراده کنی ، من دقیق نمی دونم مشکل شما در رابطه با خودتون هست یا مشکلات بقیه روتون اثر میذاره

آره ولی خیلی سخته مخصوصا پیش فامیلا که میان و برادرم کمی مشکل گفتاری داره به حرف می‌گیرنش وآدم خجالت ...

برادرتون اگه سنش کمه احتمال زیاد حل بشه بعدا مشکل گفتاریش ، مشکلات ژنتیکی خیلی سخته

چرا بابت مشکلاتی که قابل حل هستن و از قضا خودت هم باید سعی کنی حلشون کنی ناراحتی ؟ فقط کافیه تصمیم ب ...

خیلی سخته 

حتی فکرنکنم تنهایی بتونم ازپسش بربیام دراینده با روانشناس صحبت خواهم کرد 

امیدوارم همه مردم زندگی شادی داشته باشن و هیچوقت از به دنیااومدنشون پشیمون نشن