2777
2789

ما یکی از آشناهامون معلم هستن بعد امروز ناهار دعوت بودیم خونشون، بعد بحث شاگرداشون و اینا بود گفت یکی از شاگردام الان 23 سالشه، من اومدم بگم چند ساله تدریس میکنید بلند داد زدم چند سالتونه:/وای با فکر کنم نشنید ولی با لبخند ملیح نگاه میکرد انقدر خجالت کشیدم، حالا دو سه روز دیگه میبینمشون بگم سوتفاهم بوده یا نه؟ تاحالا انقدر خجالت نکشیده بودم هیچوقت همچین سوالایی از کسی نپرسیدم

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

نه بیخیال

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیشده مگه اگه میپرسیدی چن سالته اصلا😐

سن و حقوق و خیلی چیزای دیگه رو نباید پرسید. به دور از ادب هست. 

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
خب چیشده مگه اگه میپرسیدی چن سالته اصلا😐

اخه دوسال معلم خودمم بوده این خانم ی احترام خاصی براش قائلم 🤦🏻‍♀️

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 
😐😐😐 مهم نیس بابا طرفت مرد بوده ن زن چقد چیزای کوچیکو بزرگ میکنید الکی

زن بود😐

عه😐🤣😂🤣

وای اقلا ی جوری نگاهم کرد همه برگشتن سمتم... واایی

😐😐😐 مهم نیس بابا طرفت مرد بوده ن زن چقد چیزای کوچیکو بزرگ میکنید الکی

عزیزم یه لیست هست توی نت سرچ کنی میبینی. چیزای کوچیک نیست. ولی باز شما هر جور راحتی.

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
سن و حقوق و خیلی چیزای دیگه رو نباید پرسید. به دور از ادب هست. 

بنظرتون بگم اشتباه لفظی بوده؟