2777
2789
عنوان

زندگی بدون.... عاطفه

183 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. لطفا هرکسی میتونه کمک کنه جوابم بده خیلی اذیتم. من ی پسر 6 ساله دارم که از ابتدای دنیا اومدنش کلا رابطه جنسی و عاطفی بین من و شوهرم از بین رفت. متاسفانه خیلی از هم دور شد. خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد. از رسیدن به خود اپیلاسیون و... احساس کردم خودارضایی داره بهش گفتم زیر بار نرفت. دکتر رفت آزمایش داد کاملا سالم بود. ی ادعا داره این شش سال فقط در خواب ارضا شده، به نظرتون واقعا میشه؟!!! اگر کسی مشاور هم هست جوابم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم بیشتر زوجا بعد از بچه دار شدن رابطشون همینجوری میشه...

نمیدونم چرا اما این حسو دارم با اینکه رابطه پدر و مادرم خیلی پرحرارت بود ولی اکثر رابطه هارو سرد میبینم یا این جدیدا که نمایشی و فیک هستن...

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
ما ارتباط عاطفی هم نداریم. حرف زدن عاشقانه هم نداریم. حتی لمس و آغوش هم نداریم.... سالی دوبار طبیعی ...

نه اصلا طبیعی نیست خیلیم عجیبه

بهش میگی چی میگه؟ 

اگه قبل بچه گرم بوده حتما مشکلی داره 

اگه ازخیانتش مطمئن هستی پس بدون متاسفانه خیانت میکنه ولی اگه نیستی دکترومشاوره برید ک اونم مردا مخالفن

لایک نکنید