2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر .من دیشب متوجه شدم بارداری خارج از رحمی هستم و توی بیمارستان بستری هستم.

میخوام برم یه دکتر خوب برایدبارداری بعدی تحت نظر باشم بنظرتون توی اصفهان چه دکتری برای مشکل من میتونه کمک باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بارداری خارج رحمی دلیل بر بارداری های بعدی خارج رحمی نیست 

نگران نباش بعدی انشاالله عالی 

ولی دکتر خوب چند نفر به من معرفی کردن پولاد خان، الهام فردین پور و دکتر رضوانی 

من خودم تحقیق کردم بهم گفتند اینا خوب هستند

شما برای بارداری بعدی مشکلی نخواهی داشت 

واقعا؟من خیلی نگرانم .از دیشب تاحالا اشک چشمم خشک نشده دکترا میگن ۱سانته و با دارو حل میشه ولی امکان اتاق عملم هست حالا اینا به کنار این اتفاق باعث شده دیگه جرات نکنم ب بارداری فکر کنم.اما مادرم اصرار داره بعداز ترخیصم برم دکتر 

عزیزم بارداری خارج رحمی دلیل بر بارداری های بعدی خارج رحمی نیست  نگران نباش بعدی انشاالله عالی ...

امیدوارم عزیزم همینطور باشه .ببخشید این چند پزشک ک فرمودید توی شهر اصفهان هستند؟

واقعا؟من خیلی نگرانم .از دیشب تاحالا اشک چشمم خشک نشده دکترا میگن ۱سانته و با دارو حل میشه ولی امکان ...

نه عزیزم نگران نباش مشکل شایعی هست و چیز نگران کننده اصلا نیست 

یکم روحیت را تقویت کن و برو دکتر ببین چی میگن 

عزیزم نگران نباش منم بارداری خارج رحم داشتم و لوله ام رو از دست دادم ولی سال بعدش باردارشدم و حالا ی ...

عزیزم خداروشکر خدا حفظش کنه عزیزم

امیدوارم هیچ مادری اینو نبینه ک با امید بره سونو بده و این خبرو بهش بدن

نه عزیزم نگران نباش مشکل شایعی هست و چیز نگران کننده اصلا نیست  یکم روحیت را تقویت کن و برو دک ...

بنظرتون علتش چی هست عزیزم‌

چون‌من هر علتی که توی برگه راهنمانوشته بودو نداشتم اصلا حتی فکرشم نمیکردم خارج از رحم باشه