2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییییلی حس بدیه دو سال پیش درگیرش شدم خدا سر کسی نیاره من حجامت کردم رژیم گرفتم دارو همه کار کردم&n ...

عزیزم من این مشکلو ندارم یکی از اطرافیانم گرفته رو بدنش یه چیزایی مثل کهیر هست تا حالا دوبارم اینشکلی شده باز خوب شده برا بهتر شدنش میدونید باید چیکار کرد ؟ازمایشش مشکلی نداشته

عزیزم من این مشکلو ندارم یکی از اطرافیانم گرفته رو بدنش یه چیزایی مثل کهیر هست تا حالا دوبارم اینشکل ...

والله من اینقدر سونو و آزمایش دادم اصلا فایده نداشت یه قرص داشتم خیلی خوب بود اونو میخوردم آب رو آتیش بود دیگه پیداش نکردم رژیم شروع کردم ادویه حذف گرمیجات حذف

بعدش حجامت کردم باید ببینه عصبیه یا از غذاس کهیرش بعدا درمان کنه نمیشه نسخه داد یکی عصبیه کهیرش یکی از آب و هوا یکی غذا یکی لبنیات باید اول ببینه از چیه 

والله من اینقدر سونو و آزمایش دادم اصلا فایده نداشت یه قرص داشتم خیلی خوب بود اونو میخوردم آب رو آتی ...

گفته بود حس میکردم یه چیزایی مثه حشره نیشم میزده بعد اینطوری شدم دکتر هم رفته صورتش ورم داشت خوب شده اما بدنش مثه کهیر زده و سرگیجه داره کرم و دارو هم اثر انچنانی نداشته بعد از گذشت یک روز