2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@کدوزرنگ ،سلام عزیزم چون درخواست دوستی من برای شما نمیاد و خودتون گفتید درخواست من را پیدا نمی کنید که قبول کنید،عزیزم اینجا پیام دادم،ممنون میشم جواب سوالاتم را بدهید،مرسی عزیزم ،عزیزم جدیدا خانمی از پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه و از من سوال میپرسه به نظرت هدفش چیه؟رفتارش عجیبه،آن موردی که به من پارسال گفتی درست بود برایم اتفاق افتاد،آن مورد را که نمی توانم اینجا بگم و خودت میدانی و به من گفته بودی میدانه،به نظرت ازدواجم با پسرش هست یا نه؟من در نهایت با چه کسی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم،ممنون میشم جواب بدهید چون من به حستون خیلی اعتماد دارم

@aram7127 سلام عزیزم خوبی؟ حس ششمتون خیلی خوبه،دفعه قبل سوال از شما پرسیدم درست گفتید،عزیزم میشه لطفا سوالاتم را جواب بدهید،عزیزم من سال بعد معلم میشم یا کارمند؟اگر معلم میشم معلم چه رشته ای میشم؟عزیزم کسی که اول اسمش ج داره و به من پیام داده هدفش چیه؟آیا من در نهایت با این فرد ازدواج می کنم؟عزیزم کسی که من باهاش ازدواج میکنم شغل و مشخصاتش چیه؟مرسی عزیزم 

@آبهااااااااااااااااا     این؟

عزیزم من از این کاربر پارسال پرسیده بودم خوب گفته بود برای آینده نگفت برای حال درست گفت،این کاربری که تگ کردم حال و آینده ی نزدیک را درست گفت 

عزیزم من از این کاربر پارسال پرسیده بودم خوب گفته بود برای آینده نگفت برای حال درست گفت،این کاربری ک ...

منظورتون اینه یه کاربر آبهااای‌ دیگه هست که آینده نزدیک رو درست گفته؟

متوجه نشدم کدوم کاربر منظورتونه

منظورتون اینه یه کاربر آبهااای‌ دیگه هست که آینده نزدیک رو درست گفته؟ متوجه نشدم کدوم کاربر منظورتو ...

همون هست چون تعلیق شد من در باره ی حال ازشون پرسیدم در باره ی آینده گفتند که الان زمانش نشده و یادم نیست،کاربر aram7127 در باره ی حال و آینده ی نزدیک درست گفتند 

@هیبیسکوس سلام عزیزم من تو تاپیکی دیدم حس ششم شما قدی هست،میشه لطفا بفرمایید مشخصات من چیه؟من سال بعد معلم میشم یا کارمند؟چه سالی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟آن کسی که اول اسمش ج داره و به من پیام داده هدفش چیه؟آیا من در نهایت با این برد ازدواج می کنم؟ممنون از لطف و محبتت عزیزم

@هیبیسکوس   سلام عزیزم من تو تاپیکی دیدم حس ششم شما قدی هست،میشه لطفا بفرمایید مشخصات من چیه؟ ...

سلام عزیزم ممنون ،خانم خودساخته ایی هستی ولی یکم احساساتی ولی بیشتر کاراتو عاقلانه انتخاب میکنی ،عزیزم کارمند میشی ،اونی که اسم اولش ج قستش بیشتر دوستی ولی کم کم بهتون علاقه شدید پیدا میکنه و میاد خواستگاریت، ولی یک مورد در گذشته داره که شاید شما باهش کنار نیاین و ازدواجی صورت نگیره ۵۰ و ۵۰ ،انشالله که همیشه شاد و سرزنده باشین و موفق در ازدواج   

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏