2777
2789
عنوان

بیماری پدر

52 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ان شاءالله خودتون و عزیزانتون همیشه سلامت باشین،پدر همسرم متاسفانه فهمیدن سرطان داره دقیق نمیدونم تو چه مرحله ای هست اما میبرن شیمی درمانی و..‌.۷۰سالشه ،هی میخوایم بهش روحیه بدیم از این بخور از اون بخور دعوا میکنه که میل ندارم من میدونم عملم هم کنن ۵،۶سال زنده میمونم بعدش تموم میکنم همش اینارو میگه همسرم هم حوصلش بهم میریزه عین.....پاچه میگیره

الان داشتیم میومدیم من دارم کفشامو درمیارم سرم داد زد برو کنار رد بشم گفتم خب دو دیقه طول میکشه گفت نه یه ساعت طول میکشه منم از لج گفتم مگه مادرتم یه ساعت طول بکشه،از پشت یکی زد بمن که خیلی ترسیدم باردارم هستم،بعدشم میگه من حوصله ندارم توام ...

تقصیر من چیه آخه رفتار اینا طبیعیه

خدا سر هیچکس نیاره،جوون ۲۰ساله سرطان گرفته این رفتارو نکرد خودم دیدم اونوقت اینا با بقیه میجنگن میدونم شرایط سختیه اما بقیه چیکار کنن 

دلم پر بود الانم میترسم نکنه سر بچم بلایی بیاد دل درد گرفتم

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

عزیزم منم مادرشوهرم تازه فهمیدیم سرطان دارن 

اونم بدخیم 

واسم مثل مادرم عزیزه و به همشون حق میدادم 

چون وقتی من که عروسشم اینقدر غصه دار شده بودم و حالم بد بود بچه هاش که دیگه دنیاشون به اخر رسیده بود 

خدا واسه دشمن ادمم نیاره خیلیییی روزای سخت و غیرقابل تحملیه😔

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان چی گرفته خیلی سخته توروخدا شوهرتو درک کنم بابای من شیمی درمانی میشه هممون داغونیم

روده،خودم تو پدربزرگم دیدم سخته،اما من باردار گناهم چیه که از پشت زد ترسیدم افتادم به لکه بینی

ناراحتیشو سر بقیه چرا خالی میکنه

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
روده،خودم تو پدربزرگم دیدم سخته،اما من باردار گناهم چیه که از پشت زد ترسیدم افتادم به لکه بینی نارا ...

پدر منم رودس. خیلی شرایط بدیه درک کن دنیا آدم خراب میشه توی این شرایط نگو بهش مامانت یک ساعت طول میده اصلا بگو و مگو باهاش نکن