2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

77 بازدید | 6 پست

سلام خدمت همگی🌹شب تون بخیر 

دوستای گلم من میخوام جهیزیه بخرم نه اینکه پول هنگفتی داشته باشم و بخوام همه چیز رو یه جا یا از مارک و برندای برتر بگیرم!!!نع

من ۱۸ سالمه و سرکار هم نمیرم ولی تصمیم گرفتم از این به بعد پولی اگه گیرم بیاد یه تیکه لوازم خونگی چیزی بگیرم🤍ولی با این اوضاع و شرایط کشور و تورم فک کنم با دوسه ماه جمع کردن پولام فوقش بتونم یه ست پارچ و لیوان بگیرم 😐در صورتی که ما رسم داریم خانواده ی دختر باید کل جهیزیه رو بگیرن منم مامانم خانه دار هست و شغلی نداره و بابام هم بیچاره یه کارگر ساده که اونم داره خرج خونه و کرایه خونه و پول آب و برق و...اینا رو میده که اگه خودتون کارگر داشته باشین شاید بیشتر درک کنین

حالا به نظرتون من چه طوری جهیزیه بگیرم؟

مثلا میشه لوازم خانگی برقی گرفت بعد ماه به ماه قسط داد ولی نع قسط زیاد 🥺

یا مثلا از کجا بگیرم؟

لطفا خواهرانه و مادرانه راهنماییم کنید🥺♥️

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
قسطی بردار وسایلای برقی ریزو. مثلا چنتا چیز بردار بعد قسطشونو بده ماه به ماه

درسته گلم ولی خب چنتا چیز رو بردارم یه جا خب قسطاشونم زیاد میشه ینی باید ماه به ماه میلیونی بابت پرداخت قسطا بدم

و تو تایپک هم گفتم بودجه هم اونقد زیاد نیست

ینی شما حساب کن ماهی ۳۰۰ یا ۴۰۰🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته گلم ولی خب چنتا چیز رو بردارم یه جا خب قسطاشونم زیاد میشه ینی باید ماه به ماه میلیونی بابت پرد ...

همون 300 400 هم اوکیه.من مامانم با مغازه داره توافق کرد چند تا وسیله برداشت ماهی 100 بهش داد.ولی از اونورم 100 تومن اضافه داد

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
همون 300 400 هم اوکیه.من مامانم با مغازه داره توافق کرد چند تا وسیله برداشت ماهی 100 بهش داد.ولی از ...

چه خوب 

ولی شهر ما به انقد قناعت نمیکنن🥲

مثلا یه چیز اگه برداری اول باید یک سومش رو بدی مابقی هم ماهی ۲۰۰ سیصد به بالا

من چند وقت پیش خواستم یه آبمیوه گیر بخرم بعد گفت ۵ میلیون بعد گفتم قسطی گفت اول باید یک و نیم پول بدی بقیه هم ماهی پونصد

بعد تا رفتم یک ونیم جمع کنم همون آبمیوه گیر شد ۷ تومن

اگه تورم نبود...🥺🥺🥺

بچه ها کسی میدونه از این فلاسکا کجا میفروشن؟؟؟🥺🥺خواهشا اگه میدونید بگید دریغ نکنید

بخدا من یکساله دنبال اینا میگردم ولی نیس

خواهشششششششششششششش میکنم اگه جایی داره بگین

آدرس مغازه...پیج...

بچه ها کسی میدونه از این فلاسکا کجا میفروشن؟؟؟🥺🥺خواهشا اگه میدونید بگید دریغ نکنید

بخدا من یکساله دنبال اینا میگردم ولی نیس

خواهشششششششششششششش میکنم اگه جایی داره بگین

آدرس مغازه...پیج...