پرپریتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 624 عنوان نصیحت به خانومایی که جدا شدن قوی باشید روزای خوب در پیشه .... 127 بازدید | 5 پست بچه ها من امروز بخاطر پست فوتبال تعلیق شدم .خانومایی که جدا شدین تو رو خدا زانوی غم بغل نکنید پاشید بسازید زندگیتونو .کار کردن اولش سخته بعدش خیلی لدت بخش میشه .شما قوی بودید و حقارت رو تحمل نکردید به خودتون بیاید و شروع کنید . جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم 1401/09/04 | 17:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sami6670 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9135 چه خوب که زود برگشتی😂 توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
مروارید۱۳۶۰ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 3194 من توی عقد جدا شدم مطلقه حساب میشم؟خیلی اذیتم نمی دونم کجا برم دنبال کار بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
پرپریتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 624 چه خوب که زود برگشتی😂 ممنون واقعا از دست این نی نی یار چه کنیم جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم
پرپریتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 624 من توی عقد جدا شدم مطلقه حساب میشم؟ خیلی اذیتم نمی دونم کجا برم دنبال کار هر کی بهت گفت مطلقه بزن تو دهنش برای این کار باید قوی و مستقل بشی من جدیدا جسارت پیدا کردم .یکی بگه جدا شدی برخورد جدی میکنم باهاش من مجردم نه مطلقه اینو یادت باشه .ضعف از خودت نشون نده قوی باش .تازه من الان بیشتر خواستگار دارم البته تو محیط کار . جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم
مروارید۱۳۶۰ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 3194 هر کی بهت گفت مطلقه بزن تو دهنش برای این کار باید قوی و مستقل بشی من جدیدا جسارت پیدا کردم . یکی بگ ... کاش اصفهانی بودیدنبال دوست خوب هستمنمی دونم کجا برم دنبال کارخانواده هم انگاری بچه هستممن به خاطر مصرف داروی اعصاب چرخش غیرارادی گردن گرفتم سرکوفت میزنن قرص اعصاب خوردیبعد طلاقم نابود شدم ولی خانواده سرکوفت زدن بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد