بعداز مدتها از شادی گریه کردم خدایا خودت مراقب ایران وایرانی سرفراز باش .
خدایامردم ایران مستحق افتخار وغرور هستن دل تمام ملت ایران شاد باد .
از ملی پوشان کشورم سپاسگزارم خدا نگهدار وحافظشون باشه .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده