2777
2789
عنوان

بچه ها شادی ام همون ک با مهدی نامزد بودممم قلبم درد گرفتتتتتت 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 32 پست

عزیزم تکلیفتو با خودت مشخص کنه خواهری ببین اگه نمیخوای این کارا باعث ناراحتی بقیعه میشی ولی اگه میخوای این شیوه نگه داشتن نیست ناز داشتن تا حدی خوبه همیشه از ی روش استفاده نکن کاری نکن که آدم زده بشن من همیشه نامزدمو تهدید به رفتن میکردم الان میکه من دیکه نمیخوام پس کاریو‌ نکن که فردا پشیمون بشی ان شالله که خوشبختو عاقبت بخیر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفتش به تنهایی کلی دردسر داره بعد دختر خواهرشم که میخاد بگیره هنوز تعیین تکلیف نکردید رفته خواستگاری.خودتو درگیر یه زندگی مریض نکن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

آخرش غافلگیر شدم😐 خوب دوسش نداری وابستش نکن به خودت بزار بره🥲

ببین من نمیگم دوسش ندارم 

چرا ی حس کوچیکی دارم بش خیلی کمممم

ولی عاشق و معشوق نیستم ک بگم براش میمرم 

دارم خفه میشم 😭😭

عزیزم تکلیفتو با خودت مشخص کنه خواهری ببین اگه نمیخوای این کارا باعث ناراحتی بقیعه میشی ولی اگه میخو ...

منظورم اینه اگه نمیخوای اینم راهش نیست یک بار برای همیشه هم تکلیف خودت هم اون ادم رو مشخص کن اگه میخوایم باز این راهش نیست گل دختر

ببین من نمیگم دوسش ندارم  چرا ی حس کوچیکی دارم بش خیلی کمممم ولی عاشق و معشوق نیستم ک بگم برا ...

ععزیزم تو از این ناراحتی که میخواد بره با یکی دیگه 

اگه دوسش نداری اللن تمومش کنی بهتره 

من تو تاپیک قبلت بودم تو خودت اصلا نمیدونی چی میخوای بر پسره ناز میکنی که مزاحمم نشو بعد الان داری خفه میشی خوب چرا ؟ اگه میخوای باید اساسی فکراتو کنی به پسره شرط بزار که نباید با حرف مامانش چپ و راست بره اولویت باید زن زندگیش باشه 

منظورم اینه اگه نمیخوای اینم راهش نیست یک بار برای همیشه هم تکلیف خودت هم اون ادم رو مشخص کن اگه میخ ...

امشب تکلیف مون مشخص میشع 

اینم ب من فقط گف ک در جریان باش ک تو سر مامانم چی میگذره

مامان اون فک نمیکنم ک من در جریان این موضوع باشم😣😣😣

یعنی چی؟

تکلیفت اصلا مشخص نیست چرا؟

بنده خدارو تو اب نمک نگه نداره دوسش نداری تمومش کن گریه و شیونم نداره

مسخره شما ک نیست😒😒😒

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
ببین من نمیگم دوسش ندارم  چرا ی حس کوچیکی دارم بش خیلی کمممم ولی عاشق و معشوق نیستم ک بگم برا ...

نامزد نیستی نه دوستی باهاش؟ پس بیخیالش شو وقتی عاشقش نیستی چون پسره هدفش ازدواج و تشکیل خانواده س نه یه دوستی ساده بزار بره سراغ زندگیش

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
من تو تاپیک قبلت بودم تو خودت اصلا نمیدونی چی میخوای بر پسره ناز میکنی که مزاحمم نشو بعد الان داری خ ...

باورت میشه گیج گیجم 

نمیدونم چ غلطی کنم 

خیلی بهم ریختم 

خیر سرم اومدم ناز کنم 

خودش میگه دوسش ندارم  بارها بهم گفته  گفته اون مث خواهرمه  ولی میگه مامانم نمیزاره ...

یه حرف از من به تو نصیحت

پسرا اگه راضی نباشن هیچ جوره زیر بار حرف کسی نمیرن 

تو اول تکلیفتو با خودت مشخص کن اگه دوسش داری خب درست ادامه بده ....قوی باش 

اگه دوسش نداری که بازیش نده