2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست

@مهسان_پرنیا دوستان یکی این دوستمونو تگ کنه هرچی میرنم نمیشه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها برای رسیدن ب ارزوهامون و جذب اونا باید چن مرحله رو رد کنیم اولین مرحله ارتعاش:ارتعاش از نظر ...

منظورت از لرزش و ارتعاش متوجه نشدم میشه بیشتر توصیح بدی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
@blueside     @خانوم_پرحاشیه    

ممنون گلم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

احساس میکنم بحث‌های دیشب نیاز به یه جمع‌بندی داره برای دوستانی که دچار سردرگمی شدن. 

1- همیشه در حال شکرگزاری باشید. شکرگزاری احساس شما رو مثبت میکنه.

2- کائنات بین خواسته و ناخواسته تفاوتی قائل نمیشه و به هر چی که فکر کنی بهت میده. مثال: خواسته: میخوای ثروتمند بشی و از فکر کردن بهش لذت میبری، کائنات بهت ثروت بیشتر میده. ناخواسته: شما به این فکر میکنی که نمیخوای فقیر باشی و حست منفیه، کائنات بهت فقر بیشتر میده. 

3- به چگونگی رسیدن به خواسته فکر نکنید، چون خداوند مهربان عالم کائنات رو طوری آفریده که هر ارتعاشی براش بفرستید چند برابرشو بهتون برگردونه، این وظیفه کائناته. یه مثال توی پست‌هام گفتم در مورد روشن کردن کولر. برای اینکه شما با کولر خنک بشین، نیازی نیست که نحوه کار کردن کولرُ یاد بگیرین. یا اگر قراره تلویزیون نگاه کنید، قرار نیست بدونید تلویزیون چطور کار میکنه و تصاویر از کجا میان و چه اتفاقی میوفته تا شما به خواستتون که تماشای تلویزیونه برسید. 

4- توکلتون به خدا باشه و مطمئن باشید که خواسته شما برآورده میشه

5- همیشه احساستونو خوب نگه دارید و به نکات منفی فکر نکنید. که حرکت رفت و برگشتی براتون پیش نیاد و رسیدن به خواسته همش به تأخیر نیوفته.

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
منظورت از لرزش و ارتعاش متوجه نشدم میشه بیشتر توصیح بدی

لرزش يكي ديگ از معاني ارتعاش هس

ارتعاش يني چيزهايي مث افراد افكار همديگ رو جذب ميكنن

مث دوقطب اهنربا

روی رفتار و ذهن خودت تمرکز کن💚

همه ما هر روز این فرصت را داریم که عصبانی شویم، استرس بگیریم یا دلخور شویم. اما اگر اجازه دهیم که آنها در ذهن ما بمانند مثل این است که یک قدرت بیرونی تمام شادی ما را از بین ببرد. خبر خوب این است که شما می توانید اجازه دهید که چیزهای کوچک شما را ناراحت نکند. کنترل ذهن خود را یاد بگیرید.

هر روز ۱۰۰ ها دلیل وجود دارد تا بخواهی ناراحت شوی و احساس خوب خود را از دست بدهی. هر انسانی در زندگی اش این چیزها را تجربه می کند، اما مهم این است که نسبت به آنها چطور واکنش نشان دهی.

روی کاری که دیگران انجام می دهند یا حرفی که دیگران در مورد تو می زنند هیچ کنترلی نداری، اما روی اینکه چه عکس العملی نسبت به کار یا حرف های آنها نشان دهی، کنترل کامل داری. روی رفتار و ذهن خودت تمرکز کن تا همیشه در هر کجا و هر زمانی بتوانی آن را به طور کامل کنترل کنی.

جول اوستین🌿

☘بچه ها به هیچ عنوان وهرگز با فکر کردن به نداشته ها وناخواسته هامون نمیتونیم به خواسته هامون برسیم .این نکته خیلی مهمه در قانون جذب که اکثر مردم این رو در نظر نمیگیرن .

🌸تاوقتی که به ناخواسته هات فکر کنی به خواسته هات نمیرسی .

تا وقتی که به خواسته هات فکر میکنی و احساس بدی داری نمیتونی به هدفت برسی. این رو تو ذهنت داشته باش و بهش توجه کن .

☘ما میایم به جای اینکه به یه ماشین خوب فکر کنیم به اون ماشین قراضه ای که داریم واذیت میشیم فکر میکنیم.

🌸مثلا من الان حالم خوب نیست واز نظر سلامتی مشکل دارم میخوام سالم بشم، حالم خوب بشه .میام به همین الانم که  مریضم فکر میکنم و میگم چرا مریض شدم؟چراخوب نمیشم ؟و...وارتعاش منفی میفرستم و قطعا هم ارتعاش منفی رو  دریافت میکنم.

سلام و‌صب بخیر خدمت همگی💐

دوستان من ی عذرخواهی ب شما بدهکارم بخاطر قطره چکونی مطلب گذاشتم دیروزم!متاسفانه دیروز از صب تا سحر امروز سردرد شدییییید داشتم ک چشامو ب زور باز میکردم🙁😣

امروز ان شالله براتون جبران میکنم😊🌿

خب خب حدس میزنم یسریاتون ب درستی متوجه نشدین ک چطوری بايد با خواسته هامون هم ارتعاش بشيم☘

🌸 ببینید خودمون رو یه رادیو در نظر بگیریم باید فرکانس مربوط به شبکه رو به مرکز فرکانس ها بفرستیم و فرکانسمون با  فرکانس شبکه ای که در نظر داریم یکی باشه تا ما بتونیم  فرکانسی که مرکز فرکانس میفرسته رو بگیریم و درنهایت شبکه پخش خواهد شد...((اگ سه بار پشت سرهم اینو بگید جایزه دارید))😐😅

☘حالا یه سوال هست که چجوری میتونیم با خواسته هامون هم ارتعاش بشیم؟؟

شما بایدبه خواسته اتون و چیزهای مرتبط به خواسته اتون توجه کنید

🌸چجوری به خواسته هامون توجه کنیم؟؟

باید اون خواسته اتون رو تجسم کنید،باید درباره اش حرف بزنید،باید خودتون رو تو اون شرایط قرار بدید

باید حسش ‌کنید،عمیقا حسش کنید و تو ذهنتون تجسم کنید مثلا یه ماشین رو میخواید باید تو ذهنتون سوار اون ماشین بشید ...

☘همه ی انسان های موفق قبل از اینکه موفق بشن،موفق شدن رو جذب کردن!!!

چجوری جذب کردن؟تجسمش کردن تو ذهنشون 

☘شماهم اگر میخواید چیزی رو جذب کنید باید تجسمش کنید،حسش کنید و قبلا تو ذهنتون تجربه اش کنید تا ذهنتون با اون اتفاق غریبه نباشه...

☘امیدوارم همه ی شما به همه ی آرزوها و خواسته هاتون برسید...

♦️برعکس عمل کن!

+ ده روز بجای اینکه احساس یک آدم ضعیف و غمگین را داشته باشی احساس یک انسان با اقتدار و قوی را داشته باش

و از ته دل احساس اقتدار و شادی را حس کن 

+یعنی به خودم دروغ بگویم ⁉️ 

چه فکر کنی قوی هستی چه ضعیف در هر دو صورت به خودت دروغ می گویی ؛ پس چه بهتر که دروغ با ارزشی باشد 

+ اینکار چه سودی دارد ⁉️ 

جهانت را بسمت آنچه که فکر می کنی سوق می دهد💯

🌺🍃 آیا شما ذهنی پر مشغله دارید و زیاد به مسائل فکر می کنید؟

سعی کنید یک تصویر آرام و رویایی برای خود ایجاد کنید.

برای شروع می توانید در ذهن خود هر چیزی که شما را آرام میکند تصور کنید.

به عنوان مثال تصور یک تعطیلات در جایی که آرزوی آن را دارید، در یک جزیره،یک خانه ویلایی یا هرچیزی که شما را آرام می کند و ذهن شما را برای مدتی از مساله تنش زا دور می کند.

هرچه تصویر ذهنی ساخته شده توسط شما واقعی تر و قوی تر باشد،شما بیشتر از حالت استرس زا دور می شوید.🍃

🌺🍃 آیا شما ذهنی پر مشغله دارید و زیاد به مسائل فکر می کنید؟ سعی کنید یک تصویر آرام و رویایی بر ...

سلام صبحتون بخیر.من کنکوری هستم و این روزا درگیر حال بد زیاد و ناامیدی از قبولی پزشکی.بنظرتون قانون جذب میتونه من رو از این مهلکه نجات بده؟ من دوست دارم حالم خوب باشه تا بتونم تلاش کنم

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  
سلام صبحتون بخیر.من کنکوری هستم و این روزا درگیر حال بد زیاد و ناامیدی از قبولی پزشکی.بنظرتون قانون ...

سلام صب شمام بخیر

سوالاتی ک اینجا مطرح...با دقت و صادقانه ب خواسته ی خودت فکر کن

دلیل اینک میخای کنکور قبول شی چیه؟!رفتن ب کنکورو دانشگاه بخاطر رضایت خانوادته؟!برای داشتن مدرک دانشگاهی داوطلب رفتن ب دانشگاهی؟!یا ب دنبال کسب اعتبار اجتماعی؟!

ب هرجال هرکدوم ازین موارد دلیل شما باشه پس هدفی ک دنبال میکنی قبولی کنکور نیس در این حالت تنها،مزیتای قبولی کنمور و رفتن ب دانشگاهه ک شمارو مجذوب خودش کرده...

باید با خودت ب این نتیجه برسی ک دلیل علاقت برای رفتن ب دانشگاه چیه اگ اینکارو از روی علاقه ب تحصیل و علم میکنی پس لازمه تمام تلاشتو‌کنی تا بتونی ازین سد محکم کنکور رد بشی...

ولی اینو بدون اگر هم قبول نشی ب این معنی نیس تنهاشانست برای موفقیت رو از دست دادی

ب عمق قلبت رجوع کن و عاملی ک‌تورو ب سمت هدفت هدایت میکنه پیداکن و‌همه‌توانتو برای حرکت در این مسیر ب کار بگیر

اگ هدفتو ندونی و تصوری ازینک ب خواستت میرسی نداشته باشی موانع زیادی سر راهت قرار میگیره

اما اگ هدف باارزشی رو برای خودت تعیین کردی میتونی سختی کنکورم پشت سر بزاری

بنابراین اگر هدفت از قبولی کنکور رضایت و حرف دیگران باشه نمیتونی از پس موانع بربیای

مراقبه انجام بده!تصویر سازی ذهنی انجام بده

چشماتو ببند و در ارامش ب هدفت فکر کن رسته و دانشگاه مورد نظرتو تصورکن مجسم کن ک الان سرکلاس نشستی و اسمت تو فهرست اسامی دانشجوهاس!این تصویرساری تو صمیرناخوداگاهت قرارمیگیره و برای هرچی مجسم کردی برنامه ریزی میکنه...

روزی۵ دیقه تصویرسازی ذهنی انجام بده هردفه خودتو یجای دانشگاه تصورکن:کلاس،سلف،کتابخونه و ازمایشگاه و...

همین ۵ دیقه در روز کافیه بیشتر ازین ذهنتو درگیر نکن و‌بقیه روزو ب مطالعه و‌تلاش برای قبولی سپری کن قطعا موفق میشی😊🍃