2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كمي اطلاع دارم ولي نرفتم بپرس

هزینه ها چطوره شهر برلین و اینکه اونجوری که میگن المانیا نزادپرستنن 

و اینکه با دیپلم مهاجرت کنی بهتره یا با کارشناسی 

تمکن مالی چقد باید ارایه بدی

در پذیرش دانشجوی بین الملل سختگیریشون بیشتر بقیه کشورای اروپاییه

همه چی 32 یک ماهی ساعت 25 و 61 دقیقه حل میشه
هزینه ها چطوره شهر برلین و اینکه اونجوری که میگن المانیا نزادپرستنن  و اینکه با دیپلم مهاجرت ک ...

برلين شهر خيلي گرونيه خونه سخت پيدا ميشه 

شما نميتوني انتخاب كني مثلا بري برلين بايد ببيني كدوم دانشگاهش بهت پذيرش ميده ميري همونجا

اگر واسه كارشناسي بخواي بري بايد كالج بگذروني قبلش يك سال هست 

تمكن مالي تا پارسال ده هزار و خرده اي بود امسال شده يازده هزار يورو 

مهاجر زياد داره المان 

ولي خود دانشگاه ها هزينه اي ندارن 

مدرك زبان هم بايد داشته باشي

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
برلين شهر خيلي گرونيه خونه سخت پيدا ميشه  شما نميتوني انتخاب كني مثلا بري برلين بايد ببيني كدو ...

یعنی اگه با دیپلم برم باید کالج بگذرونم؟

زبان انگلیسی هم مورد تاییده یا فقط المانی؟

میشه هنگام تحصیل شاغل هم بود؟

یعنی اگه با دیپلم برم باید کالج بگذرونم؟ زبان انگلیسی هم مورد تاییده یا فقط المانی؟ میشه هنگام تحص ...

فقط زبان الماني بايد باشه 

اره در يه صورت ميشه كالج نري اونم اينكه رشته مورد نظر تو ايران قبول شده باشي و ٤٠ واحد گذرونده باشي 

الان تو تا بخواي مدرك زبان بگيري و كاراتو بكني ٢-٣ سال طول ميكشه ميتوني دانشگاه بري در كنارش كاراتو بكني 

واسه كار تو كالج اجازه نداري ولي واسه دانشگاه اجازه داري ساعت محدود كار كني خانمي كه بالا كامنت گذاشته المان هست باز بهتر ميدونه

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
فقط زبان الماني بايد باشه  اره در يه صورت ميشه كالج نري اونم اينكه رشته مورد نظر تو ايران قبول ...

اها یعنی اگه ایران دانشگاه برم امکان ادغام واحد با دانشگاه المان هست؟

ممنونم از راهنمایییتون

سوالاتتون رو پست اول بپرسین که به جواب برسین.

شرایط زندگی اونجا سخته احساس غریبه بودن دارید مردم المان فرهنگشون چطوره یعنی با مهاجرا بداخلاقی میکنن

نزادپرستن؟

ممنون میشم پاسخ بدید

اها یعنی اگه ایران دانشگاه برم امکان ادغام واحد با دانشگاه المان هست؟ ممنونم از راهنمایییتون

نه اونجا بايد از اول بگذروني دانشگاهتو اگر ٤٠ واحد خونده باشي فقط ديگه لازم نيست كالج بري

سوالاتتون رو پست اول بپرسین که به جواب برسین.

به نظرتون چقدر احتمال داره سفارت بسته بشه؟

به نظرتون چقدر احتمال داره سفارت بسته بشه؟

بسته نمیشه

فقط فعلا جز در موارد اورژانسی مثل درمان و زایمان و... ویزا نمیدن. ویزیت رو بابت شرایط فعلی خیلی دارن ریجکت میکنن چون نگرانن طرف پناهنده بشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شرایط زندگی اونجا سخته احساس غریبه بودن دارید مردم المان فرهنگشون چطوره یعنی با مهاجرا بداخلاقی میکن ...

ابتدا سخته چون کلا از فضای دیگه ای میادین بعدش متوجه میشین همه چیز رو نظم و قانون پیش میره 

از همه ملیت ها مهاجر هست از کره و ژاپن بگیر تا مراکش و ماداگاسکار و گرجستان. طبیعتا اولش به هم وطن هات میچسبه بعد که کمی جا بیفتی دیگه فقط دنبال دوست خوب هستی و ملیت چندان تعیین کننده نیست.

در مورد رفتارهای ضدخارجی ، قانونا کسی اجازه توهین یا تحقیر نداره و اگر حتی تو همسایه مسئله ای پیش بیاد اجازه تماس با پلیس و ثبت شکایت دارین و قانون حمایتتون میکنه در صورتی که ثابت کنین ولی در کل بین جو همکار ها و همکلاسی ها همه جور آدمی هست. تو ایران خودمون هم قبلا بین اقوام مختلف زیاد حس میشد این مساله.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بسته نمیشه  فقط فعلا جز در موارد اورژانسی مثل درمان و زایمان و... ویزا نمیدن. ویزیت رو بابت شر ...

اميدوارم تا وقتي من مداركم اماده شه باز بمونه وگرنه بايد بريم كشور ثالث ٦ ماه اقامت داشته باشيم تا بتونيم بريم سفارت

اميدوارم تا وقتي من مداركم اماده شه باز بمونه وگرنه بايد بريم كشور ثالث ٦ ماه اقامت داشته باشيم تا ب ...

فکر نکنم نیازی به ۶ ماه اقامت باشه یکی قبلا اطرافم بود از ارمنستان ویزا گرفته بود چون از ایران احتمال ریجکتیش بالا بود. یادم نمیاد ۶ ماه اقامت واجب بوده باشه.