2777
2789
عنوان

گره افتاده داخل زندگیم

162 بازدید | 6 پست

دوستان من همش داخل زندگیم گره افتاده😭میرم سرکار بعد ی ماه میام بیرون

چله میگیرم برای ازدواج نمیشه

چیکار کنم؟اصلا خدا نمیبینتم

توبه هم‌کردم

اگر کینه ای از کسی داری ببخشش‌

قلبتو از سیاهی و حسادت و کینه دور کن

خودت هر روز شکر گزاری کن

نماز صبح خیلی خوبه برای گره زندگی نماز شب هم همینطور

هر روز دو یا سه بار آیت الکرسی به نیت آرزوهات بخون

برای کار هم،  سوره بقره بخون برای رزق و روزی

تو زندگیت شاید چشم زخم یا طلسم باشه حتما هر روز صبح موقع اذان صبح و قبل از طلوع خورشید بزار صوت سوره واقعه پخش بشه تو اتاقت حتما نذر کن با اولین حقوقت یه مقداری به یه فقیر کمک کنی تا کارت رونق بگیره

اسپند بده به خودت و خونه ات‌ تا انرژی منفی دفع بشه

و در آخر هم توکل به خدا هیچ چیزی بی حکمت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان تاکید میکنم برای ازدواج و جدایی (چه اونهایی که بختشون باز نمیشه چه اونهایی که ازدواجشون میخواد به طلاق بکشه مخصوصا کسانی که قبلا نامزد داشتن فکر میکنن طلسمشون کرده ، یا کسانی که آشناهاشون تو کار طلسم و دعا هستن )بعد از انجام دادن انواع ختم ها ، نماز ها و غسل ها اگه کارتون درست نشد تاکید میکنم در آخرین مرحله برای باطل شدن طلسم حتما دعای سوزاندنی داخل شهر خودتون انجام بدین (چیزی که از قران گردانهای حرفه ای شنیدم دعای سوزاندنی طی چندین مرحله سخت ترین طلسم ها و دعا ها رو از بین میبره )

تاکید میکنم در آخرین مرحله