2777
2789

میگم امروز دیدم‌نزخ طلای جهانی رو به افزایشه ..

حالا من یه خونه دارم دادمش کرایه که خرداد سال دیگه یعنی ۶ ماه دیگه باید پول پیششون رو پس بدم و نمیخوام دیگه اجارش بدم ...پول پیش هم ۲۰۰ تومنه که الان ۱۰۰ دارم ..به نظرتون طلا یا سکه بخرم تا خرداد سود میکنه ؟ میدونم خیلی ریسکه واسه ۶ ماه ولی نظر شما خانم های اقتصاددان چه می باشد ؟😁

والا من دانشی در این زمینه ندارم ولی معمولا بعد از افزایش قیمت یه کاهش قیمتی هم رخ میده 

ولی به نظر من خرید طلا همیشه سوده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی 100 تومن پول مستاجر خرج شده؟

طلا سود و ضررش لحظه ایه.

ممکنه دو روز بره بالا ولی یه هفته میاد پایین. سرمایه گذاری روی طلا اشتباهه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
یعنی 100 تومن پول مستاجر خرج شده؟ طلا سود و ضررش لحظه ایه. ممکنه دو روز بره بالا ولی یه هفته میاد ...

من همین خونه رو با خرید طلا خریدم عزیزم 

در این خصوص که شک ندارم سرمایه گذاری رو طلا درسته 

اما زیر یکسال ریسکه ..نمیدونم چکار کنم دقیقا

گفتم شاید کسی بدونه اوضاع چطور مسشه

اره سوده گلم من النگوهام ماه پیش گرفتم دونه ای ۱۷ که دونه ای ۱۵.۵ میخرن الان شده دونه ای ۱۹ که دونه ای ۱۷.۵ میخرن تک پوشم ۱۹ خریدم که ۱۷ میخرن الان الان میدش ۲۳ که ۲۱ میخرن  سوده گلم ولی بیشتر رو سکه سوده 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
من شش ماه پیش خریدم ۱۰۰تومن اب شده الان شده ۱۵۰ قبل اونم فقط با طلا خونه و …خریدیم  مقطعی تو ...

اب شده تز کجا میگیری

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!