shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 10514 عنوان رفیق شوهرم ورفت وامدشون باما 813 بازدید | 7 پست یه دوست خونوادگی داشتیم که شرایطشون مثل مابود واکثرا خونه امون بودن یامااونجابودیم ومنوخانومش مثل دوتاخواهربودیم خداشاهده همیشه سعی میکردم بهتریناروبراش بخوام ولی شوهرش مدتی میگفت شما خونه بمونید وباشوهرمن میرفتن بیرون ومنم خیلی معذب بودم وحس کردم رابطه ی منوشوهرم داره خیلی سردمیشه وازشوهرم جواب خواستم وقسم دادم وشوهرم گفت که اره دوستش بایه زن رفیق شده و...خیلی ناراحت شدم خیلی غصه خوردم ولی به شرطی راضی شدم برگردم سرزندگیم که اون دیگه قطع رابطه کنه اوناچنددفعه تماس گرفتن شوهرم گفت که مسافرت هستیم الان خانوم اون اقا رفته پیش مادرشوهرمن حرف زده که من ادم شکاک وبدبینی هستم بنظرشمامن بایدبه اون خانوم میگفتم که شوهرش چیکارمیکنه؟من اگه سکوت کردم فقط میخواستم زندگی اونابهم نخوره گاهی انسانم آرزوست 1401/09/04 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanamsabet عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2686 به مادرشوهرت واقعیتو بگین اگه دهنش قرصه وگرنه شما کار درستو کردین سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 10762 بهتر که نگفتی بعدا باهم خوب میشدن تورو ادم بده میکردنالانم باهاش قطع رابطه کن حتی جواب تلفنشم نده بهشم بگو یکم حواست به دروورت بود به من نمیگفتی شکاک👺 💕
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 10514 به مادرشوهرت واقعیتو بگین اگه دهنش قرصه وگرنه شما کار درستو کردین کمی دهن لق ولی خیلی ناراحتم که اون خانوم چندجارفته پشت سرم حرف زده تواون چندسال که رفیق بودیم ناخوداگاه پیش هم دردودل میکردیم گاهی انسانم آرزوست
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 10514 بهتر که نگفتی بعدا باهم خوب میشدن تورو ادم بده میکردن الانم باهاش قطع رابطه کن حتی جواب تلفنشم نده& ... زندگیشون کلی مشکل داشت منم نخواستم فرداروزی اتفاقی بیوفته بزارن بحساب من گاهی انسانم آرزوست
saraaaa1399 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 782 تو بهترین کار رو کردی.به شوهرت بگو.ببین راهکاره خودش چیع،ک
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 10514 تو بهترین کار رو کردی.به شوهرت بگو.ببین راهکاره خودش چیع،ک میگه رابطه روکم کم قطع کنیم ولی من دیگه میترسم حالم ازشون بهم میخوره گاهی انسانم آرزوست