2777
2789

احساس میکنم محبوبیتم کمه...شاید خندتون بگیره ولی به معنای واقعی کلمه دستم نمک نداره...حتی مادر خودم خیییلی کارهای مهمی که برای خواهر و برادرم کردم رو هرگز به زبون نمیاره....دلم خیییلی میگیره و کاری از دستم بر نمیاد

ممنون میشم همفکری بدین که چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی چیزی که مثلا من یه زمانی برای خونه پدری خریدم مادرم میگه اون یکی خواهرم خریده بود...اگر بعد از چند بار دندون سر جگر گذاشتن بهش بگم این رو که من گرفتع بودم میگه یادم نبود در حالیکه حتی یک بار برعکس این حالت پیش نیومده

کاملادرکت میکنم من که به هرکی خوبی میکنم طلبکارم میشه انگارکه وظیفمه 

اینم دردی ه واقعا

چند وقتی میشه که یکی از همکارا اومد مشکلات مالی شو مطرح کرد و خواست اضافه کارش رو بیشتر کنم و منم گفتم جوونه بذار باهاش همکاری کنم

پریروز زنگ زده انگار طلبکاره که چرا از اینی که گرفته و بالا هم هست بیشتر دریافت نکرده

سلام.جسارتا شاید یکی از دلایلش، پر رنگ بودن بیش از اندازه طبیعی آدمها توی زندگی شماست و ایضاً انتظارتون از محبت و لطفی که بهشون دارید.البته در مورد مادر حق دارید ولی تا یه حدی..همه چیز توی زندگی بسته به همین حد و حدود روابط و انتظار ما آدمها از دیگران در زندگیه.اینها نظر و تجربه شخصی منه

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

عزیزم مثل منی دقیقن منم خیلی اذیت شدم چون آدمی تم که قلبم مهربونی و فکر میکردم باید به همه تو همه شرایط کمک کنم اما الان میبینم اشتباست به اندازه ی آدما نباید دست بزنی و بزرگشون کنی با هرکس به اندازه خودش باید باشی

قشنگ من چرا توانایی و درامد خودتو برای پیشرفت زندگی خودت نمیذاری .. وقتی میبینی قدردان زحمتات نیستن چرا ادامه میدی؟ با خودت فکر کن ببین یکم شخصیت مهر طلبی نداری؟ 

چون حس میکنم از ارامش و درامد خودت میزنی برای بقیه و توقع قدردانی داری ولی وقتی اون حس رو نمیگیری حالت خوب نیس . طبیعیش اینه که قطع کنی این سود رسانی یه طرفه رو و انرژیتو صرف پیشرفت زندگی خودت و شوهرت از نظر مالی و عاطفی بکنی و دیگه نه منتظر قدردانی بقیه باشی و نه قدر دانی نکردنشون ازارت بده . عزیزدلم بنظرم روابطت با خانوادتو در حد سر زدن و احوال پرسیدن نگه دار نه اینکه دغدغه هاشونو دغدغه های زندگیت کنی و همه جوره مایه بذاری براشون 

قشنگ من چرا توانایی و درامد خودتو برای پیشرفت زندگی خودت نمیذاری .. وقتی میبینی قدردان زحمتات نیستن ...

اتفاقا چند وقتیه همین کار رو‌کردم… رسیدیگی هامو در حدی که بتونم انجام میدم ولی همه جوره فاصله گرفتم

من مهر طلبی رو میشناسم و مهر طلب نیستم، بلکه بسیار مسیولیت پذیر و دلسوزم. وقتی کاری روی زمین بمونه و کسی انجامش نده نمیتونم خودمو بزنم به بیخیالی… الان ولی همین خصلت رو هم دارم مدیریت میکنم

ممنون از متنی که نوشتی 🙏🌹