2777
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟جدایی با بچه سخته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4622 بازدید | 34 پست

عزیزم من یه خانمم با دو بچه ماشالا سنم کم نیست ولی الان هر موقع پدرو مادرم باهم دعوا میکنن یا حرف از جدایی میزنن قلبم می‌ریزه یه جور حالت جنون بهم دست میده ..هر موقع دعوای بینشون رو ببینم تا صبح حالم بده..شما فکر کن یه بچه کوچیک چی‌میکشه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایطی که میگی بله شرایط بعد از طلاق سخت تره 

همین تنهایی باشدت بیشتر + مشکلات فرزندتون به خاطر جدایی شما + احیانا مشکلات مالی + احیانا محبت های دروغین از مذکرهایی که فقط به نیت سواستفاده  میاند جلو و ....

سعی کن با مراجعه به مشاور و ... حالتو خوب کنی ، خیلیها مقطعی از زندگیشون این افکار میاد سراغشون 

عزیزم من با بچه جدا شدم الان دوباره ازدواج کردم . این دلیلی که گفتی برای جدایی اصلا مناسب نیست چون ب ...

اگر پدر وحشی بود فقط وحشی بود چی؟ 

من دیگه دارم خفه میشم الان دوباره گردنمو بدنم نازکه باز احساس خفگی میکنم انگار غده بزرگی تو گلومه . دلم یه آدم با محبت میخواد شاید این بار یه آدم مهربونم گیرم کنه و صادق، و خیلییییییی مهربون بهم خیلییییییییییی هست؟ اگه نیست اصلا چرا ازدواج می کنیم؟ برای احساس بدبختی. راه برگشت ندارم . خدا برام راه برگشت راحتی رو جور میکنه؟