2777
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟جدایی با بچه سخته ؟

4622 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

تقریبا ۸ ساله ازدواج کردم یه پسر ۶ ساله دارم مدرسه میره 

چیزی که بین من و شوهرمه طلاق عاطفیه 

مشکلی نداره شوهرم ،مشکل اینجاست ک درک نشدم شنیده نشدم شوهرم زمانی برای درک من نذاشته از دید اون فقط باید کار کرد هر وقت هم برم حرفی بزنم میگه نه حرف منفی نزن همه چی اوکیه 

اینم بگم ازدواج ما بدون شناخت بود و سنتی 

در صورت جدایی حتما باید پسرم با من باشه اگه قبول کنه 

شما تجربه ای از اطراف یا خودتون دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با بچه جدا شدم الان دوباره ازدواج کردم . این دلیلی که گفتی برای جدایی اصلا مناسب نیست چون ب ...

میدونم ،میدونی من حسی نسبت بهش ندارم اما دعوا اینا نداریم عاطفه ای نیست ،اختلاف دیدگاه رو داریم ،کلا انگار کاری ب کار هم نداریم ،بچت پیش خودته ؟

از شرایطت برام بگو بچه داری ؟

اره عزیزم بچم ۸ سالشه 

شوهرم کلا آدم خودبزرگ بینی و حسودیه 

منو مقصر همه چیز می‌دونه تو زندگیش و همش عصبیه 

الان چند وقتیه باهاش سرسنگینم و برا همین بحث کمتر شده ولی تو مواقع عادی هر روز بحث داریم سر هر چیز کوچیکی 

واس همین خسته شدم دیگه

دخترخاله های شوهرم طلاق گرفتن یکیشون یکدونه پسرداشت پیش خودش موند وبزرگش کرد ولی اونیکی دیگه شوهرش دوتابچه هاشو شوهرش ازش گرفت جاریه خودمم طلاق گرفته دوتابچه هاشوخودش داره بزرگ میکنه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

هیچ وقت به جدایی فکر نکن شاید بتونی اوضاع خودت رو بهتر کنی و مثلا ازدواج مجدد کنی اما بچت اواره میشه و خیلی لطمه میبینه اونوقت فقط باید غصه بچه رو بخوری من همسرم از ازدواج اولش یه بچه داره زندگی خودش خیلی بهتر شد ولی واقعا بچش لطمه دید زندگی بچه نابود میشه هیچی جای پدر خودش رو پر نمیکنه