2821
2789

سلام

بچه ها من حدود چندماهه باینفرم از اولش زیاد قهر و آشتی داشتیم ولی خب اوایل مطمعن بودم احساسی بهم داره یعنی خودش میگفت

تا اینکه شهریور بود من سر ی بحثی کات کردم و بعد ۲۰روز پیام دادم از اونموقع تاحالا خیلیی برخوردش سرد شده هی سرد و گرم میشه و بعد اون موضوع دیگه روراست ابراز علاقه نکرده نمیدونم هنوز حصی بهم داره یانه فقط چندهفته ها تو دعوا گفت بخاطر علاقه ایی ک بینمونه و اینا یا گفت اگه میدونی من چقد میخامت هیچوقت اینطور نمیکردی

ولی مثلا هرموقع ازش میپرسم دوسم داری جواب نمیده طفره میره خیلیییی بلاتکلیفم بنظرتون دوسم داره یانه؟

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام هیچ حسی نداره که اگه داشت کلی نازتومیکشید بیخیالت نمیشد،فقطواسه سرگرمیش باهات بوده

دوهفته پیش سر یه مسئله خیلیی بزرگی خیلی بزرگا کات کردیم و واقعا همچی تموم شده بود بعد یه هفته برگشت خودش با اینکه خودش میخاست تموم کنه این رابطرو

حسی بهت داره ک مونده باهات اگ دوست نداشت میرفت خوب.جففتون چندسالتونه میبینید همو خعلی.؟؟

من ۱۸ اون۲۵....اره میبینیم همو ولی اینطور نی ک قرار بزاریم در حد دیدن چون همسایه ایم.پس چرا انقد بی تفاوت رفتار میکنه اگه دوسم داره؟

من ۱۸ اون۲۵....اره میبینیم همو ولی اینطور نی ک قرار بزاریم در حد دیدن چون همسایه ایم.پس چرا انقد بی ...

اینو نمیدونم دیگ اما اگ حسی نداشت نمیموند تو دوره ای هستیم ک کسیو نخایم تحملشم نمیکنیم حقیقتا تو زیاد نچسب بهش بزار خودش اکی میشه حتما مشکلی داره خودش

اینو نمیدونم دیگ اما اگ حسی نداشت نمیموند تو دوره ای هستیم ک کسیو نخایم تحملشم نمیکنیم حقیقتا تو زیا ...

یعنی میگی حتمن حصی داره ک مونده؟

منم مثل خودش بی تفاوت باشم؟اخه بدبختی نمیتونممم

یعنی میگی حتمن حصی داره ک مونده؟ منم مثل خودش بی تفاوت باشم؟اخه بدبختی نمیتونممم

اره عزیزم داره شک نکن.با زبون و مهربونیم میتونی بکشونی طرف خودت چرا بیرون نمیرید.؟؟کافه ای جایی میخای وابستت بشه خاطره بساز براش

اره عزیزم داره شک نکن.با زبون و مهربونیم میتونی بکشونی طرف خودت چرا بیرون نمیرید.؟؟کافه ای جایی میخا ...

یعنی باهاش مهربون باشم؟یا بی تفاوت و دور از دسترس؟

متاسفانه خیلی محدودممم خیلی زیاد بنظرتون چطور با این محدودیت قراربزارم و باهاش برم بیرون؟

یعنی باهاش مهربون باشم؟یا بی تفاوت و دور از دسترس؟ متاسفانه خیلی محدودممم خیلی زیاد بنظرتون چطور با ...

ن بی تفاوت نباش حالا ک میخای بدستش بیاری وابستش کن بی تفاوت باش اون بیاد سمتت.کلاسی جایی نمیری یساعت بپیچونی بری پیشش.؟؟خاطره ساختن رو پسرا خعلی تاثیر داره ی ادکلن بخر بوش خعلی خوب باشه میری پیشش یا از کنارش رد میشی بزن ب دستاتم بزن پیشش میری دستتو گرفت بوی عطرت بمونه رو دستش بخودت برس اعتماد بنفس داشته باش خاطره ساختن بیشتر جوابه

ن بی تفاوت نباش حالا ک میخای بدستش بیاری وابستش کن بی تفاوت باش اون بیاد سمتت.کلاسی جایی نمیری یساعت ...

اره باشگاه میرم صبحا ولی خب صبح کی کجا میره اخهه

میخام کلاس رانندگیم برم

خوب پس همونارو نیم ساعتم بپیچونی بری تمومه تو خاطره بساز بعد بی تفاوت باش ببین بعد اونه ک میوفته دنب ...

مثلا کجا ها بریم!؟بدبختی ماشبنشم فروخته ماشین نداریم نمیشه تو محله هم باشیم

مثلا کجا ها بریم!؟بدبختی ماشبنشم فروخته ماشین نداریم نمیشه تو محله هم باشیم

خوب برین بیرون محل پاریم کافه ای سفره خونه ای محیط بازی جای دیدنی سینمایی خاطره بساز تا میتونی خاطره خوب همش خنده رو باش جلوش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز