2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

89 بازدید | 10 پست

سلام 

من شبا ک دخترم میخوابه دیگه تا صبح پوشکش رو عوض نمیکنم 

دیشب که پوشکش رو ساعت ۱۲ عوض کردم حدودای ۱ خوابید، قبلشم یکم بی قراری میکرد بزور خوابوندمش 

صبح ک بیدار شد حدود ساعت ۱۲ یا ۱ ظهر بود ( چون طول روز اصلا نمیخوابه شبا رو زیاد میخوابه)، خواستم پوشکش رو عوض کنم دیدم پی پی کرده ( با عرض معذرت) و پوستش به شدت سوخته ینی مدت طولانی تو کثیفی بوده  و برخلاف همیشه اصلا بو هم نمیداد که من متوجه بشم 

بنظرتون به جز سوختگی یا عفونت ضرر دیگه ای نداره براش؟ خیلی خیلی نگرانشم و همش تو فکرم که اگه خطری براش داشته حلش کنم 

خطر بیشتر از سوختگی و عفونت چی میخوای 

شما که شیر میدی هر سه ساعت پوشکشم عوض کن 

گناه داره نگو ک بخاطر گرونی پوشک و ...عوضش نمیکنی 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطر بیشتر از سوختگی و عفونت چی میخوای  شما که شیر میدی هر سه ساعت پوشکشم عوض کن  گناه دا ...

سوختگی رو پماد میزنم 

برا عفونت چطور بفهمم عفونته اگر گرفت ؟

خیلی خیلی عذاب وجدان دارم  بخدا ۱٪ بفکر پول پوشک نیستم من جونمم براش میدم ، حتی یبار براش پوشک گرون گرفتم بعد  فروشنده سیگاری بود پوشک رو ک باز کردم حس کردم بوی سیگار میدن همه رو ریختم دور خیلی خیلی روش حساسم تو این مدت اولین باره همچین چیزی پیش اومده 

اگه مدفوع از طریق واژن بره تو بدنش مشکلی براش پیش نمیاد؟

دخترداشتن اینجاش  سخته واقعن 😐😅

راست میگیا منم سر پسرم اصلن بفکر عفونت فلان نبودم 

الان دخترمو باردارم  چه سختتتتت 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده