2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست
خوب خدا رو شکر که ژنتیکی نیست  و از روی اتفاق بوده اخه خودم نمیدونم مشکل حسین دقیقا چی بوده که ...

سلامت باشید. 

انشالله خدا یه دسته گل دیگه بهتون عطا می‌کنه این دفعه سالم و موندنی 

خیلی ضعیف  شاید تا چهار ماه بیشتر بود  اما بعد از اون نه خیلی زیاد  فقط موقع سینه ...

البته این بچه که من گفتم فقط همین صدای اضافه مشکلی بود که دکتر تشخیص داد وگرنه چیز دیگه نبود حتی موقع زایمان چون مشکوک به کرونا بود مادر نگه داشتن بجه روواسش سونوی مغز و تست کرونا هر آزمایشی رو انجام دادن اما این صدای اضافی رو یه دکتر گفت تو چهار ماهگی بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شلی دریچه چطور اونم خطرناکه

دقیقا نمیدونم 

چون حسین این مورد رو نداشت 

الان پسر شما همچین مشکلی داره 

مشکل مغزیش چیه 

به امید خدا خوب میشه 

انرژی مثبت بده بهش 

البته این بچه که من گفتم فقط همین صدای اضافه مشکلی بود که دکتر تشخیص داد وگرنه چیز دیگه نبود حتی موق ...

اره مساله ای نیست 

پسر خواهر شوهر منم هفت ساله شده از اول داشت 

الانم داره 

فقط موقع ورزش طولانی یه کم انگار کم میاره نفسش 

نه بابا اینا که مشکلی نیست 

سلامت باشید.  انشالله خدا یه دسته گل دیگه بهتون عطا می‌کنه این دفعه سالم و موندنی

دعا کنید برام و همه مادران چشم انتظار که دامنشون سبز بشه با یه نوزاد سالم 

البته این بچه که من گفتم فقط همین صدای اضافه مشکلی بود که دکتر تشخیص داد وگرنه چیز دیگه نبود حتی موق ...

من پسر عمم ۴۰ سالشه صدای اضافه قلبش داره از بچگی ولی کوچکترین درد قلب و اینا نداره فقط همون صدا

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

انشالله عزیزم خدا به دلت صبر بده 

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
وای استارتر انگار سلول به سلولم از هم جدا شد😑😥من یه دختر ۱۴ ماهه دارم و هنوز دارم میلرزم خدا فقق ...

خدا نازنیت رو حفظ کنه 

اصلا بهش فکر نکنیا به از دست دادن ها جذبش نکنی 

اما یه چیزی بگم 

از دست دادن فرزند درد بزرگیه 

امابا  مرگ عزیزانمون انگار سن عقلانی نمیدونم سن معرفتی ادمها بزرگ میشه 

من انگار سه بودم الان شدم هفت 

بزرگ شدم 

الهی. ایشالا خدا یه بچه صحیح و‌سالم بهت بده که غم پسرت رو‌از یاد ببری. از صمیم قلبم برات دعا کردم

استارتر اون عذاب وحدانتم طبیعیه،من پارسال ۵ آذر داداش جوونم فوت شد با اینکه خیلی واسش عزاداری کردم و انقدر جیغ زدم و خودمو زدم که از هوش میرفتم ولی ته دلم میگم اونجوری که باید عزاداری نکردم،چرا توی بیمارستان گولشونو خوردم و برگشتم خونه؟چرا بیمارستانو نزاشتم توی سرم که ی بار دیگه ببینمش،چرا از ترس عفونت کردن زخماش نرفتم بغلش کنم ؟انقدر این چراهاعذابم میده که خدا میدونه😭😭😭😭😭

خدا نازنیت رو حفظ کنه  اصلا بهش فکر نکنیا به از دست دادن ها جذبش نکنی  اما یه چیزی بگم&n ...

تو خیلی قوی هستی واقعاااا میگم عزیزم

خوشبحالت

من قطعا زودتر جونم درمیره

خیلی میترسم

لوسم نیستم بخدا اندازه یه زن ۷۰ ساله درد کشیدم ولی..‌ضعیفم خیلی

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍