سلام ، من بیست و شش سالمه ، تو خانوادمون سابقه سفیدی زودترس مو داریم مثلا خواهرم ۲۰ سالگی بیشتر موهاش سفید شدن ، منم از دو ماه پیش متوجه شدم کنار شقیقم چندتا تار موی سفید هست ، تا امروز که کلی موی سفید به سرم اضافه شده ، اصلا دوست ندارم و مدام حرص میخورم ، به نظرتون راهی هست که جلوشو بگیرم ؟ 😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه هنوز نه بچه ای دارم نه سنم زیاده نمیخوام پیر به نظر بیام 😭😭😭😭😭 خیلی غصه میخورم ، شما رنگ می ...
منم ۳۴سالمه ولی یه جوری نیست که پیدا باشن لابلای موهامه پیدانیستن یه وقتایی نگاه میکنم میگم موهام سفید شدن پسرم میگه ماما دایی که ازتو خیلی جوون تره اون کل موهاش سفیده غصه نخوریا😄 حالا داداشم ۲۸سالشه کامل موهاش جو گندومیه اینقد جذابن ماشالا اصلا یه آپشنه براش میگه چه خوب که موهاماین رنگین اون کامل جو گنومیشدن شماهمبه دید مثبت نگاهشون کن هیچ وقت موی سفید برادیگران دلیل پیری نیست بنظرم پوسته که نشونه جوانی وپیریه