2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینکه با اعتماد به نفسی خیلی عالیه

راحت بدستش نیاوردم.. 

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
🥰😘🙏🏽💗..تاپیکت خیلی خوب بود.. آدم چند ثانیه ..دقیقه به خودش و خوبی‌هاش فکر میکنه... خودتم بگو. ...

قربونت خوشحالم که مفید بود براتون❤

من خودم همه میگن با حوصله ام، دلسوزم، بامسئولیت و عاشق مطالعه

من؟ نه عزیزم فکر کنم اشتباه گرفتی

آها 

مرسی گلم

ولی فکر کنم شما بودین گفتین رابطه تون با مادرهمسرتون خوبه و...

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
من مجردم عزیزم شاید پروفایلمون شبیه هم بوده

شایدم😁

به هر حال ممنونم که پاسخم دادید

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟