2777
2789

باکارتن دستگاه درست کردیم ۶ تا تخم لاری گذاشتیم 

دماسنج رو تازه خریده بودم بلد نبودم دوتا دما بود پایینی رو نوشته بود اوت شوهرم گفت پایینی دمای داخله

چند روز دما رو با پایینی تنطیم کردم بعد از یه گروه پرسیدم یکی گفت اوت یعنی بیرون . بعد من بالایی تنظیم کردم پایینی شد ۴۵ فهمیدم اون پایینیه باز کم کردم 

و الان نطفه سنجیکردم جوجه ها مردن اندازه کنجد بودن 😭 کاش زمان برمیگشت عقب اینکارو نمیکردم چشم و قلبشون معلوم بود مثل جنین انسان بود 

ع

اندازه کنجد 😐

اجازه بده باور نکنم 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم 🥺🥺چقدر مهربونی 

از قصد نکردی که

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪

این که چیزی نیست. خدای من بازم یادم انداختی اسی چه گناه بزرگی کردم 😭😭

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟