2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان من قبل از اقدام دکتر رفتم قرص ب خودم و همسرم داد اینم بگم من همیشه پریودام نامنظمه و عقب میوفته روز تخمک گذاریم اقدام کردم الان یک هفته از اقدامم میگذره و۸باید پریود بشم ولی زیر دلم درد میکنه لکنت گرفتم بزاق دهانم زیاد شده کمر درد دل درد پرخوری بنظرتون بارد ارم یا میخوام پریود بشم

خسته از زندگی🥲💔
سلام دوستان من قبل از اقدام دکتر رفتم قرص ب خودم و همسرم داد اینم بگم من همیشه پریودام نامنظمه و عقب ...

شما دقیقا با منی منم ۸ باید بشم منتظرم

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
الان حالت پریودی داری

اره ولی لک لانه گزینی ندیدم شما دیدی؟۳یا۴روز سینم حساس شد ولی الان نه

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
میخوام بدونم از کی شروع میشه 

من سر دخترم تقریبا از ۶ شروع شد