2777
2789

واقعا چرا جلو برادرتون یا پسرتون از عروس بد میگین ؟ 

چه مشکلی پیش میاد اگه ناراحتی پیش میاد با لحن دوستانه به عروستون بگین فلانی من از فلان موضوع ناراحتم ...؟...

شاید دچار سوتفاهم باشید و بهتون توضیح بده و همه چی حل بشه بدون اینکه تو زندگی زن و شوهر اختلاف انداخته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مثل این میمونه که مادرزن بیاد اختلاف و مشکلش رو به داماد بگه و حل کنه, به دخترش نگه. 

خب روشون توی روی هم باز میشه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

همه جور آدم هست. نمیشه بگم خواهرشوهر خوبه یا عروس بده، یا مادرشوهر .خیلی ها هستن واقعا در حقشون ظلم میشه بدی میبینه. 

اما اینو میدونم یه زنداداش دارم از خودش احمق تر و عوضی تر هی خودش. وحشتناکه  وحشتناک، اما سعی میکنیم جلو داداشم ازش بد گویی نکنیم یا اصلا ازش دور شدیم همه. 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
حقتونه عروس هر چندماه بیاد خونتون یه سر بشینه و بره و محل نده بهتون آبروتون بره همه بگن عروس داری بل ...

اخه عروسی که نیاد نمیگن عروس داری بلد نیستن, میگن عروسه عروس نیستش که خونه مادرشوهر پیداش نیست. همیشه مشکل رو عروس بد میبینن نه خانواده بد. 

اخه مثل این میمونه که مادرزن بیاد اختلاف و مشکلش رو به داماد بگه و حل کنه, به دخترش نگه.  خب ر ...

اخه یه سری چیزا چرته 

مثلا میگن چرا زنت به ما سرنمیزنه و زیاد نمیاد و .... 

خب عوص این غر زدن ها ۲ بار زنگ بزن عروست بگو دلم برات تنگ شده فلان غذا که دوسداری و دارم میپزم بیا 

یا مستقیم بهش بگو فلانی من خیلی دوسدارم بیشتر بیای پیش ما 

توکه تو جمع نیستی انگار یه چیزی کمه بهم خوش نمیگذره بدون تو 

اینجوری هم رابطه زن و شوهر و بهم نزدی هم پیش عروس عزیز شدی هم مطابق میلت زیاد میاد پیشت

اخه عروسی که نیاد نمیگن عروس داری بلد نیستن, میگن عروسه عروس نیستش که خونه مادرشوهر پیداش نیست. همیش ...

نه وقتی عروس با همه خوب باشه و بگو بخند کنه چرا بگن عروسه بده ؟ 

وقتی جلو همه با اخلاق و مهربون باشه کی میگه عروسه بده ؟ 

اخه یه سری چیزا چرته  مثلا میگن چرا زنت به ما سرنمیزنه و زیاد نمیاد و ....  خب عوص این غ ...

میفهمم حرفتو خودمم اینجوری میپسندم. 

ولی متاسفانه یسری ها میگن عروس کوچیکتره اون باید بیاد و بره. اون باید زنگ بزنه. 

ما اینکارارو کنیم خودمون حقیر شدیم. 

درصورتی که به نظرم درستشم اینه که اول مادرشوهر اینجور دلبری هارو انجام بده به عروس تا عروسم یاد بگیره. 

ولی به هرحال بزرگترن و پدرو مادر. 

هفته ای یکی دوبار سرزدن و مهربون بودن باهاشون چیزی کم نمیکنه ازمون. دعای خیرشون پشتتونه. 

اخ گفتی

داداشم خودش اندازه دنیا ازش ناراضیه ولی داره باهاش زندگی میکنه قصد جدا شدن هم نداره. 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
نه وقتی عروس با همه خوب باشه و بگو بخند کنه چرا بگن عروسه بده ؟  وقتی جلو همه با اخلاق و مهربو ...

متاسفانه میگن که گفتم. 

عروسی که بگو بخند میکنه با بقیع و با خانواده شوهرش خوب نیست میگن عجب عروسیه داره لج اونارو درمیاره باما خوب میشه. به هرحال هرچی باشع فامیلا و دوست و اشناهای اونان. ظاهرو نبین. همه میگن میخندن.