2777
2789
عنوان

امشب جاریم جلو ما ب شوهرش اینجوری گقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 73 پست
یک برادر شوهر اضاف اومد چرا🤔

اونی که بیسکوییت آشغالیا را خریده انگار اضافه اومد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اونم با حرص ..شوهرم ادمی نیست ک بزازه مامانش بخره ولی این دوتا خیلی پرو هستن

به نظرم جاریت تیک گرفته بوده چشمش به تو چرخیده بوده

حرصی شده که چرا شوهرش گفته بیسکوییتا داداشش اشغالن 

مگه فقط حامله ها هوس میکنند     نظر برخی واقعا جالبه چون یک نفر هوس شیرینی کرده بهش میگن ...

حالا خواهر شوهر یا هر کی

زشته آدم میره خونه دیگران حتی خونه نزدیکانش یاد هوساش بیفته و دیگرانو بندازه تو زحمت

ایشون می تونست زنگ بزنه شوهر خودش شیرینی بخره

اگر عروس یا جاری هم بود باز فرق نداشت یا چیزی نباید بگه یا به شوهر خودش بگه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دقیقا منم

میخواین ی بار دیگه بنویسم ؟؟

ببین فاطمه خواهر شوهرم گفت دلم کیک و شیرینی میخواد داداش برو بخر اونم گفت ب من چ هفته پیش من ی جعبه خریدم شوهرت داره میاد شام بگو سر راه بگیره ....بعد مادر شوهرم گفت الان من میرم بخرم ..ک پسرا پاسن بخرن برای دخترش ..تازه برادر شوهرم ب همسر من گفت بدو بدو برو بخر اونم گفت همین الان اخرش مادر شوهزم خرید. بقیه هم ک نوشتم

اصلا بحث خواهره نیست که  داداشه نخریده براش  مادره پاشده رفته خریده بعد همون داداشه مثل ...

برادرشوهره اگه زن داشت که تو خونه خودش میرفت حمام نه تو خونه مادریش.فکر کنم برادرشوهره مجرد بوده 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

۱. شوهر شما شیرینی نخریده چون نوبت شوهرخواهرش بوده  ۲. مادرشوهرت زحمت کشیده رفته شیرینی خریده& ...

وای مردم از خنده اره ..چرا ب من نگاه میکرد جواب برادر شوهرم رو میداد

اصلا بحث خواهره نیست که  داداشه نخریده براش  مادره پاشده رفته خریده بعد همون داداشه مثل ...

آخه اصلا یعنی چی که دلم چیز شیرین میخواد...خب یه تیکه قند بزار دهنت...حتما باید یکی بلند بشه بره برات بخره؟

اونی که بیسکوییت آشغالیا را خریده انگار اضافه اومد 

دختر گرانبها تاپیک های شما رو خوندم

زیبا و مفید بود

ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید

پسری از لحاظ اجتماعی تحصیلات شغل بالاتر هست

با اینکه کودکی در منطقه کوچک رشد کرده

ولی خودش و خواهر برادرهایش تلاش کردند (البته باچاشنی پا.ر.تی) به جایگاه خوبی رسیدن

حالا به یک دختر علاقه مند شده طبقه متوسط جامعه 

خانواده پسز مخالف اند

الان بهترین تصمیم چیه؟

رهایش کنم؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات