2777
2789
دوستای گلم وقتی ما نامزد بودیم شوهرم و خواهرش سر یه مساله مالی باهم قهرکردن و 8سال طول کشید باهم آشتی کنن زمستون سال پیش که انیا باهم آشتی کردن مشکلات زندگیم کم بود 1000تاهم بهش اضافه شد ازان جایی که من شاغلم و رو تعطیلاتم حسابی حساسم اما اینا قبل ازاینکه منو درجریان بزارن خودشون و خونه ما دعوت میکنن تعطیلات نوروز باهم قرار مسافرت گذاشتن و من ناخواسته باهاشون رفتم قبل از سفر و بعداز مسافرت خونه ما پهن شدن جوری که من نتونستم خونه مادر خودم بیشتراز یه ساعت برم و بمونم دوروز تعطیلی عید فطر خودشون و خونه ما دعوت کردن جالبه که دوتا دخترنامزد داره که با شوهراشون میان و من مثل کلفت فقط جلوشون خم و راست میشم تعطیلی سهادت امام جعفر ع خودشون و دعوت کردن الانم پنج شنبه قرار بود اداره نرم شوهرم گفت خواهرم پنج شنبه صبح میاد خونه ما جمعه قرار گذاشتیم بریم یکی از شهرای اطراف برا گردش
LilySlim Fitness goals tickers
جمعه عروسی پسز داییم هست قرار بود من چهارشنبه شب برم خونه خواهرم که شوهرش رفته ماموریت و با بچه هاش تنهاست و تاروز جمعه اونجا باشم حالا که شنیدم چنج شنبه اون نفهم قراره با وجودی که میدونه من خونه نیستم بیاد تو دلم آشوبه نمیدونم به خاطر اون بمونم خونه یا برم خونه خواهرم و خونه بمونه دراختیار اون احمق و برادر احمق ترش
نگید به شوهرت بگو نگید به خواهرشوهرت حالی کن هرکاری کردم رک به خواهر شوهرم گفتم توجه نکرد و محل نزاشت با شوهرم آروم درمیون گذاشتم درکم نکرد الان فکرش و بکنید از تمام تعطیلی ها و جمعه ها متنفرم کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودین طبق برنامه خودتون عمل میکردین و میرفتین خونه خواهرتون یا نه میموندین و بهش میگفتین که من به خاطر تو برنامم و کنسل کردم آخه با چه زبونی حالیش کنم که برا زندگی من برنامه نریزه
خب بهتره خیلی راحت و بی رو دروایسی با شوهرت دراین باره این مسئله حرف بزنی بگو قرار نیست همه تعطیلات زندگیمون با اونا بگذره و تو از قبل واسه پنج شنبه جمعه برنامه ریختى
بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
برو مریم خودتو محدود اینا نکن برو به چیزی که دوست داری برس حالا گیریم که خونه زندگیت بیفته دست اینا . اشکالی نداره در عوض خودت نوکرشون نمی شی
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
به نظرم برو به عروسی پسر داییت برس. این خانوم هم یه بار که اومد دید شما نیستی و خودش برای خودش همه چیز رو اماده کرد دفعه ی دیگه یاد میگیره برنامه اش رو با شما هماهنگ کنه. من بودم میرفتم
خداوند می بیند و می پوشاند،مردم نمی بینند و فریاد می زنند.