2777
2789

سلام عزیزان همسرم بدون هیچ پیش زمینه ای سکته کرد انژیو کرد دکتر یه رگاشو تونست باز کنه دو رگ دیگه مونده میگه یکیش صد درصد باز نخواهد شد با این که دکتر معروفی ولی اصلا توجهی به بیمار نداره همسرم فاویسم داره با این که گفته بودم بهش دوز بالای اسپرین داده بودن خدا بهش رحم کرد ولی کلی کهیر زد سر وصورتش ورم کرد بعد انزیو تو سی سی یو بستری شد الان میترسم یه اتژیو ساده انقدر عوارض داشته عمل قلب باز چه به سرمون میاره میخوام یه طب سنتی هم ببرمش کسیو سراغ دارین از طب سنتی برای گرفتگی عروق قلب نتیجه گرفته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم دعا کن 

براش حمد خوندم خدا بزرگه خوب میشه انشاالله 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم