2777
2789

اول خودم بگم

یکیش این بود ک دخترم تازه زبون باز کرده بود تو اناقش بازی میکرد منم تو اشپزخونه بودم یهو اومد پیشم با هیجان و ذوق و خجالت مامانیییی آقا تو اتاقم هست بیا ببین منو میگی از ترس میترسیدم برم تو اتاق ژستش دقیقا طوری بود ک وقتی ب مردی رو میبینه خودشو لوس میکنه رفتم تو اناقش میگف نیس سمت پنجره رو نشون میداد😰😰😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمامممم😰

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!

ساعت ۱ و نیم شب بابامو دیدم اومد دم اتاق دستشو گزاشت کنار در نگاهم میکرد گفتم بابا چیزی میخوای حرف نزد رفت سمت آشپزخونه پشتش رفتم ببینم حالش بد نشده باشه دیدم بابام ۷ پادشاه خوابه😐

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

منم دخترم تازه زبون باز کرده بود لامپا رو ک خاموش میکردم قائم موشک بازی می‌کرد انگار با یکی بعد یواشکی از پشت در اتاق نگاش میکرد یهو می‌ترسید البته ترس با هیجان و خنده و  جیع میزدمیومد سمت من 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

من شوهرم ماموریت می رفت،یه شب با دخترم تنهابودیم،دخترم ساعت ۸ میخوابید،خوابید رفتم آشپزخونه شروع کردم به ظرف شستن،یهو دخترم صدا کرد مامان،رفتم تو اتاق دیدم خوابه،برگشتم دوباره به ظرف شستن،دوباره صدا کرد مامان،دوباره رفتم دیدم خوابه،نشستم لب تختش گفتم من سرو صدا کزدم بیدارشده؟یهو یکی تو گوشم با صدای دخترم گفت مامان

اقا من تازگیا میخام خوابم اینجوریه هی حس میکنم یکی داره اذیتم میکنه و میدونم خواب هسم چن بارم با اینکه خوب بودم از خواب بیدار شدم دیدم مثلا داداشم میاد سمتم بیدارم کنه نترسم ولی باز بیدار شدم دیدم اونم خواب بوده جدیدا میترسم بخابم دیگه نمتونم چطوری تریف کنم ولی همش تو خواب در حال حیغ کشیدنو دادوبیداد کردنم