2777
2789

خودش باید نخوره،وگرنه نخواد یواشکی میخوره.هیچ چیزیم نداره ترکش.نهایت یک هفته انگاری سرماخورده،تب و لرز و عرق سرد داره با بدن درد مثل انفلونزای شدید انگار گرفته،با دو تا سرم و چهارتا امپولم سرحال میشه فقط خودش باید بخواد وگرنه کاری نداره یک هفته تهش اذیت میشه.بازم بستگی داره که جقدر مصرف میکنه یکی دو تا ده تا و... اما در کل اتفاق خاصی نمیفته یکم تب و عرق سرد و بدن درد داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نامزدی مصرف میکرد منم ک بچه بودم🤦‍♀️نمیدونستم چیه .نتونس ترک کنه و به معتاد کامل شد 😔و اخر رو ا ...

واقعا 

منم نمیدونم چیکار کنم چون روز به روز اخلاقش بدتر میشه

من دوست همسرم مصرف میکرد به شدت لرزش بدن داشت،فشار خیلی بالا عدم تعادل همسرم برد خونشو تعویض کردن ال ...

همسر منم بیخوابی داره بعضی وقتا شبا اصلا نمیخوابه 

فشارش هم بالاست 

توی خواب بدنش لرزش داره مثل تیک ولی پی در پی هست دست و پاهاش

چطوری ببرم وقتی جنگ و دعوا راه میندازه

اینجور ادما یا باید یه دوستی یه فامیلی که ازش حرف شنوی دارن ببرنش یا باید بزاری خودش خسته بشه از مصرفش بعد خودت پیشنهاد ترک بهش بدی والا گوش نمیدن خدا صبرت بده