2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه دقیقه کمک

149 بازدید | 9 پست

سلام خانما ببخشید وقتتونا گرفتم بچه ها من بعداز 1سال حامله شدم شکر خدا وبا خانواده شوهرم زندگی میکنم توی 1خونه خانما من هم ویار دارم هم کمردرد شدید وهم دل درد و کمی بی اعصاب شدم همش بهم میگن پاشو این کارو کن پاشو شام درست کن منم عصبی شدم مادر شوهرم میگه اگر این بچه سالم به دنیا اومد توف کن توی روی من از بس می‌خوابی من 2ماه هستم به خدا کمرم اینقدر درد می‌کنه کسی هم بهم باور نمیکنه میگه منم حامله بودم میگه چرا اینقدر دلت خوراکی میخواد من کلا 3بار ویار کردم توراخدا من مقصرم ؟؟

بنظر من همسرتونو ببرین پیش پزشکتون و بگین باهاش صحبت کنن. بعد همسرتون که قانع شد ازتون دفاع کنه. خودت مستقیم روبروی مادرشوهرت قرار نگیری و دهن به هن نشی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم خیلی فکر خوبی کردین خیلی خیلی ممنونم

قربونت ان شالله بارداری خوبی داشته باشی و بسلامتی بچتو دنیا بیاری. هرکار میکنی فقط ارامشتو حفظ کن و استرسو از خودت دور کن. چراکه باعث دلدرد و کولیک بچت میشه خدایی نکرده

همه بارداری ها که مثل هم نیست.من سر هر دو بارداریم پدرم در اومده از ویار و معده درد.هیچکسم اطرافم ندیدم این شکلی باشه.یک ماه پامو بیرون از خونه نذاشتم.چون نمیتونم واقعا . ان شاالله که شماهم زودتری سرپا بشی