2777
2789

سوره مبارکه طه آیه ۴۶

قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾

فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

به رسم هرروزمون..💛 برای هرکی که به شنیدنش نیاز داشت💛

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
شک کردم...

🥺❤️

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور ندارم

باور داشتنش ضرر نداره.. امتحان کن..

باور ندارم

بعد از نمازت بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو به مدت حداقل سه روز بخون و بهش عمل کن 

درکت از خدا با چیزایی که خودت میبینی و حس می کنی خیلی بیشتر میشه 

خدا رو با چشم خودت میبینی خیلی جالبه 

بعد از نمازت بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو به مدت حداقل سه روز بخون و بهش عمل کن   در ...

نماز نمیخونم 

ولی خدا واقعا کو؟ 

چرا حالم نمیبینه چرا خوبم نمیکنه مگ چند سالمه من دلش برای جونیم نمیسوزه 

میوو
نماز نمیخونم  ولی خدا واقعا کو؟  چرا حالم نمیبینه چرا خوبم نمیکنه مگ چند سالمه من دلش بر ...

به نظرت عدالت خدا اجازه میده که باهمه یه جور بر خورد کنه ؟؟ 

خدا تو قرآن سوره ی توبه رو بدون بسم الله الرحمن الرحیم نازل کرده و به نظر من این یعنی تا توبه نکنی از رحمت و مهربونی خدا خبری نیس

به نظرت عدالت خدا اجازه میده که باهمه یه جور بر خورد کنه ؟؟  خدا تو قرآن سوره ی توبه ر ...

اما باز هم دلش نیومده و تو سوره ی نمل دوبار بسم الله الرحمن الرحیم رو آورده و به نظر من اگه بتونیم مثل نمل به معنی مورچه پر تلاش باشیم خدا باز هم مهربونیشو شامل حالمون می کنه یعنی اگه بتونیم کار بدمون رو با یه کار خوب پاک کنیم و تقاصشو پس ندیم

همون طور که خودش گفته ان الحسنات یذهبن السیئات خوبی ها بدیها را می پوشانند.

البته که دنیای دیگری هم هست

وقتی که خدا خیلی دوستمون داشته باشه با این اتفاقای بد پاک بشیم و اون دنیا بریم بهشت آخه خدا بهتر از ما میدونه که جهنم چه قدر سخته و واقعا غیر قابل تحمله 

رحمت مهربونی نمیخوام افسردگی وسواس درمان کنه ک باعث شده ب خودش شک کنم 

احادیث اهل بیت رو در مورد سلامتی و حال روحی مطالعه کن و خودتو درمان کن خدا را شکر الان که دیگه طب اسلامی هم اومده خیلی راحت درمانت می کنن

رحمت و مهربونی شامل حالت بشه  یعنی وقتی که خدا برات جوری  تقدیر رو رقم بزنه که حالت خوب باشه و احساس خوشبختی کنی ان شا الله

خدا سبحانه یعنی پاک و منزه هست و مشکلی با هیچ کدوم از ماها نداره اما عدالتش اجازه نمیده که با همه یه جور برخورد کنه اگر ما تقوامونو بیش تر کنیم اوضاعمون هم خیلی خیلی بهتر میشه تجربه اش کردم و خودش هم اول سوره ی طلاق گفته که گشایش در تقوا هست

احادیث اهل بیت رو در مورد سلامتی و حال روحی مطالعه کن و خودتو درمان کن خدا را شکر الان که دیگه طب اس ...

فکر کنم غلبه ی سودا پیدا کردی البته بازم تو نت مطالعه کن اول ببین مزاجت چیه بعد درمان کن 

الان اکثر ملت همین طوری شدن همه عصبی هستن دکترم میری دو تا قرص بهت میده اما باید تغذیه ات و سبک زندگیت که عامل بیماری هست اصلاح بشه چیزیت نیس بهتر میشی نگران نباش