2777
2789
عنوان

خنده دار ترین نام کاربری ک دیدین رو بگید🤪😀

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 64 پست
قربون شکلت☹️😻

😍❤خدانکنه رولَه گیانم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

@عفت_پشمالو  

@خواهر_عفت_زجه_زن خود عفت زجه زن کجاس😐😹

نام کاربریای خنده دارو جالبی دارین ک دیدم😅💚🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@عفت_پشمالو     @خواهر_عفت_زجه_زن   خود عفت زجه زن کجاس😐😹 نام کاربریای خنده د ...

😂😂😂😂😂😂😂

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
😻💚عاشق لهجتونم

فدات بشم من😍

@خانم__آقای_خارخارکی 😐😹

نام کاربری جالب و خنده داری گذاشتی😅

شمام اگ کسیو میشناسی نام کاربریش خنده داره معرفی کن😀💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣

ی اسما دیدم الان هرچی میزنم نمیاد 

کش تنبون

شورت قرمز😐😹

☺️

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...