2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه کلید خونتو بده

550 بازدید | 44 پست

تا هروقت خاستم بیام بالا دیگه در نزنم

روزی ۳ بار میاد

من چی بگم ب این زبون نفهم؟؟ چرا هیچ حریم شخصی برای من قائل نمیشه!

پسرام دنیام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شاید لباس تنم نباشه ....یا اوضاع خونه به هم ریخته باشه دوست ندارم سر زده کسی خونم بیاد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

وا روزی سه بار میاد؟ تو چقدر میری تو روز یا هفته؟؟ 

هیچی نده بگو کلید ندارم مستقیم نمبتونی بگی چندبار بهونه بیار خودش میفهمه نفهمید مستقیم بگو

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

وااااای این کارو نکنی به شوهرتم بگو کلید بدی جمع میکنم میرم خونه ی بابام چقدر نفهمن بعضیا یعنی یه در زدن چقدر وقت میبره

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........