2821
2789

پلی کیستیک میتونه باعث دیابت نوع دو بشه. بخاطر اینکه خیلی از کسانی که تخمدان پلی کیستیک دارن، مقاومت انسولین دارن، برای همین اگر ورزش نکنن و اصلاح سبک و رعایت تغدیه نکنن میتونه تبدیل به دیابت نوع دو هم بشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من گلم پلی کیستیکم و الان که باردارم دیابت بارداری دارم و دکترم هم میگه به هم ربط داره این دوتا دکتر فوق تخصص غدد هم میرم بهم هم گفته وزنت و کم کن برا دیابتت خوبه بعد بارداری البته باید کم کنم وگرنه دیابتم دایمی میشه ولی من لاغر لاغر بودم 10/12 سال پیش ولی پلی کیستیک بودم یعنی وزن کم کنی گلم پلی کیستیکت درمان نمیشه گلم متاسفاته برای پلی کیستیکت متفرمین میدن دکترا که هم برا دیابت خوبه هم کیست ولی خواستی تخم شنبلیله آسیاب کن صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری تو آب بریز بخور معجزه میکنه کیستات و از بین می بره 

خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من متاسفانه زیر30 سال مبتلا به دیابت شدم،  خیلی باهاش اذیتم فقط امیدم به اینه با کاهش  بیشتر وزن، کلا دیابتم از  بین بره چون دکتر غدد گفتن احتمالش هست 

من گلم پلی کیستیکم و الان که باردارم دیابت بارداری دارم و دکترم هم میگه به هم ربط داره این دوتا دکتر ...

الان شما پلی کیستیکتون با تخم شنبلیله درمان شد؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من متاسفانه زیر30 سال مبتلا به دیابت شدم،  خیلی باهاش اذیتم فقط امیدم به اینه با کاهش  بیش ...

من خواهرم هم پلی کیستیک 20 سالگی باردار شد دیابت بارداری گرفت وزنی هم نداره لاغر گلم ولی دکتر غدد منم میگه وزن کم کن بعد بارداری دیابتت نوع 2 نشه بمونه برات سر بارداری قبلیم هم داشتم و رفع شد 

خدایا شکرت
من خواهرم هم پلی کیستیک 20 سالگی باردار شد دیابت بارداری گرفت وزنی هم نداره لاغر گلم ولی دکتر غدد من ...

خدارو شکر که رفع شده ان شاالله این دفعه هم به زودی رفع میشه

الان شما پلی کیستیکتون با تخم شنبلیله درمان شد؟

بله سر بارداری اولم بله و بعدش باردار شدم ولی این بار متفرمین خوردم البته برا همیشه کمشکلت حل نمیشه ولی تا مدتها کیست نمیزنی با تخم شنبلیله

خدایا شکرت
بله سر بارداری اولم بله و بعدش باردار شدم ولی این بار متفرمین خوردم البته برا همیشه کمشکلت حل نمیشه ...

هر روز صبح ناشتا؟ تا چند وقت؟ طبع گرمی داره حساسیت زا نیست؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز