2777
2789
عنوان

یه کتاب دینی مذهبی معرفی کنید لطفا

154 بازدید | 13 پست

برای هدیه به مادرم میخوام 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

قرآن😁

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

کتاب سرود سرخ انار از خانم الهه بهشتی

از اینجا معرفی کتاب و نظرات خوانندگان رو بخونید.‌👇

https://www.google.com/amp/s/amp.taaghche.com/book/42634/سرود-سرخ-انار

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن😁

اونو که داره و بیشتر از هزار بار خونده😀

کتابی که نداشته باشه

هر چیزی که میخوام بگیرم میبینم هست تو کتابخونه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
کتاب سرود سرخ انار از خانم الهه بهشتی https://www.google.com/amp/s/amp.taaghche.com/book/42634/ ...

ممنون

کتاب در میان روضه هایت زندگی کردن خوش است کم حجم وزیبا خیلی زیبا درمورد امام حسین (ع) و شهدای کربلا حالت هم دل نوشته است هم مفاهیم قشنگ دید ادم قشنگترمیکنه من از کتاب خونه گرفتم خیلی دوسش داشتم

مکیال المکارم القطره

ممنون

کتاب در میان روضه هایت زندگی کردن خوش است کم حجم وزیبا خیلی زیبا درمورد امام حسین (ع) و شهدای کربلا ...

ممنون