2777
2789

لااقل مشکل رو بنویس شاید کمکی بهت شد

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه کم اوردم بخدا😔😔😔ایقد داد زدم و عصبی بخیه هام احساس میکنم ازداخل باز شدن

۳سالشه هرچی بهش میگم نکن بدترمیکنه یا اصلا خودش میزنه ب اون راه😒😒😒😒

اصلا انگار نمیشنوه چی میگیم.

تف ب بی پولی

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
تو برنامه اسنپ میتونی همین الان مشاوره انلاین بگیری برو یه چک بکن ۱۰۰ تا روانشناس هست

هزینه شون چطورع؟؟؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
من روانشناس نیستم ولی چی شده شاید بتونیم کمکمت کنیم 

مشکلم یه بچه ده ساله ی فوق العاده پرخاشگره که رایم بقیه رو اذیت میکنه  امروز برای اولین بار بعنوان تنبیه بیست دقیقه گوشیشو ازش گرفتم تد این مدت انقدر جیغ زد و منو هم زد که الان فقط میخوام بدونم کارم اشتباه بود یانه؟؟؟

چون 

مشکلم یه بچه ده ساله ی فوق العاده پرخاشگره که رایم بقیه رو اذیت میکنه  امروز برای اولین بار بعن ...

چون خودم اصلا تحمل گریه هیچ بچه ای رو ندارم و خیلی ناراحت میشم

منم دیگه کم اوردم بخدا😔😔😔ایقد داد زدم و عصبی بخیه هام احساس میکنم ازداخل باز شدن ۳سالشه هرچی بهش ...

همین کلاسی که میبرمش جلسه ای ۲۰۰تومنه

بخدا اگه داشتم هرروز میبردمش 

هزینه شون چطورع؟؟؟

هزینشون مشاور به مشاور فرق داره

مثلا میری قسمت پزشک و مشاور

بعد قسمت مشاوره با روانشناس، عنوان فرزند شاد و سالم

مشاورهای مختلف در دسترسو گذاشته، بعد میزنی روی شروع مشاوره

بعد نوشته مثلا ۱۰ دقیقه فلان قدر تومن

۳۰ دقیقه

۶۰ دقیقه

قیمتا مختلفه

مشکلم یه بچه ده ساله ی فوق العاده پرخاشگره که رایم بقیه رو اذیت میکنه  امروز برای اولین بار بعن ...

درست میشه 

نمیدونم بچه تون پسره یا دختر .دختر یکی از فامیلامون همینجوری بود یعتی تا 10سال گی پدر درمی‌آورد حالا اینفدر ماشالله عاقل و خوب شده 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

من مرکز مشاوره بهارا رو پیشنهاد می کنم. مشاوره حضوری، آنلاین و تلفنی دارند. توی همه ی زمینه ها، خانواده، کودک، نوجوان، کنکور و... خدمات مشاوره می دهند. واقعا مشاوران باتجربه و خوبی دارند. شماره تلفن : ۰۹۱۵۵۴۹۹۰۹۹