2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میتونم این مارک جایی پیدا کنم؟ 

چابهار هست...همسرم اونجا کار میکنن وقتی برقی چیزی میهوام کلا بوش سامسونگ ال جی اونجا هس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چابهار هست...همسرم اونجا کار میکنن وقتی برقی چیزی میهوام کلا بوش سامسونگ ال جی اونجا هس

اونجااا همچی هست بخصوص ارزونه 

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱

من مدل ۹۲۷۰ فیلیپس دارم بدون اغراق میگم عالیه برای همه چی خوبه

کلا دیگه سرخ کردن تو روغن رو فراموش میکنی با طعم و مزه بهتر حتی

من مرغ و ماهی و سبزیجات و بادمجان و کدو .... همه چی درست کردم باهاش عالی بوده به همه فامیل پیشنهاد دادم بخرن😅

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

خواهرم داره عصای دستشه خیلی راضیه 

پیراشکی و مرغ و سیب زمینی و ... سرخ میکنه باهاش راحت و بی دردسر 

تو این بازار گرونی روغن که عالیه . البته خواهرم 6/7 ساله داره 

کافیه فقط مواد و با فرچه روغن مالی کنی همین