2777
2789

شوهرم جای دیگ کار میکنه دو ماه یه بار میاد و من هروقت باهاش رابطه برقرار میکنم دچار تبخال میشم و اذیت میشم دفعه اول که ۲۰ روز مردم و زنده شدم ولی دفعه های دیگه کم بود و زیاد اذیت نکرد فقط دفعه اول ک بعد مدت ها رابطه داریم اینطور میشه بعدش خوب میشه و دیگ تبخال نمیزنم تا دفعه بعدی...مشکل از شوهرمه؟؟من تا دختر بودم مشکلی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین تبخال چطوریه؟

برای مرد هم ممکنه باشه؟

یا برای زن چطوریه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ببخشین تبخال چطوریه؟ برای مرد هم ممکنه باشه؟ یا برای زن چطوریه

اطراف واژن انگار چهار پنج تا جوش کنار هم هستن و ب شدت درد داره و میسوزه مخصوصن موقع ادرار من گریه میکردم تا اون حد

ببخشین تبخال چطوریه؟ برای مرد هم ممکنه باشه؟ یا برای زن چطوریه

مثل همون تبخال که صورت بعضیا میزنه

از طریق تماس پوست دد رابطه منتقل میشه

هم زن هم مرد میتونن داشته باشن

باید دارو بخوره هرکی گرفت

ولی خب ناقل هست بدنش

اطراف واژن انگار چهار پنج تا جوش کنار هم هستن و ب شدت درد داره و میسوزه مخصوصن موقع ادرار من گریه می ...

ببخشین بیرون واژن یا داخلش؟

اخه شوهر من هرچند یکبار ببخشینا رو التش چیزی مثل جوش قرمز مایل به صورتی که داخلش جوش مایع هست میگیره.

میگم نکنه خودم تبخال دارم ازم منتقل میشه براش.

من جوش ندارم بیرون واژن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

مثل همون تبخال که صورت بعضیا میزنه از طریق تماس پوست دد رابطه منتقل میشه هم زن هم مرد میتونن داشته ...

اخه شوهر منم هرچند وقت یکبار اونطوری میشه میگم نکنه من تب خال دارم ازم براش منتقل میشه