2777
2789
عنوان

گربم سرماخورده چیکار کنم خوب شه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5807 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میگفتن کثیف.. گفتن نجس! یجور ک آدم چندشش بشه🥺

منم همین فکر میکردم و می‌ترسیدم حتی از ی بچه گربه چون از بچگی نمیذاشتن نزدیکشون برم میگفتن نجسن ولی واقعا اینجوری نیست حیوونا خیلی شیرینن کافیه چن بار باهاشون وقت بگذرونی تا متوجه بشی

تلاش می‌کنم انسان خوبی باشم. 

برنج و بپز با گوشت مرغ بهش بده بخوره البته اگر بالغه وگرنه بیشتر بهش آب بده غذای گرم بده ببرش حموم بشورش اگر میتونی توی حموم بمونه 20 دقیقه بعد بیارش بیرون

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ببین گربتو نبر،خودت برو دامپزشکی بگو گربه سرماخورده،احتمالا بهت میگه یه شربت از داروخانه انسانی بگیر ...

اره جاش گرمه حتا حوله به عنوانه پتو گذاشتیم 

جایی که زندگی میکنیم پرته دامپزشکی نداره

از داروخونه میتونم بپرسم؟