2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای باور من میخوای نکن مهم نیس مگه میخورن مدال بهم بدن ک بیام تاپیک دروغ بزنن پس فردا عصر تشیع جن ...

برات مهم نباشه عزیزم ما روزانه از این وحشتناک تر داریم اخبار میشنویم و میبینم 

وا چه برادر اوسکلی😐

تو از زندی دیگران چیزی نمیدونی و درموقعیتسون نبودی

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
میخوای باور من میخوای نکن مهم نیس مگه میخورن مدال بهم بدن ک بیام تاپیک دروغ بزنن پس فردا عصر تشیع جن ...

نمیگم عزیزم شماعمدامینویسی میگم اون پلیسااونموقع چطورتشخیص قتل زنشوندادن بعدمردم عادی دادن ووووو

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒
خیلی باهاش حرف بزن خیییییییلی

چی بگم ۲۳ سالشه... ازین رو به اونروشده حرف فایده نداره منه بدبخت تا میرم خونه بابام میبینم بحثشونه الکی  کلی شوخی ... میکنم تا  فضا عوض شه وقتی بابام تنهاس چیزی میگم تا بابام آرومشه کنار بیاد مثلا میگم مامهم مجرد بودیم اینطور بودیم الان پشیمونیم یا حرفای فاطمه که میگه تو بابای بوی هستی از ته دلش نیس...

یا ازونور میرم تو اتاق خواهرم میگم حرفای بابام از ته دلش نیس و ....  پدرم در اومده خواهرم اینطور نبود یهو اینطور شده

ولمون کن 

نمیگم عزیزم شماعمدامینویسی میگم اون پلیسااونموقع چطورتشخیص قتل زنشوندادن بعدمردم عادی دادن ووووو

نداصلا پلیسی در کار نبود مال تقریبا ۱۶یا 1۷سال پیش زنش مرد

پشت سر مرده اینجوری نگو عزیزم اونم تموم داراییش خواهرش بودی نمیشه فهمید چی بهش گذشته

آره شما ک نمیدونین اینا چقد زجر کشیدن بدبختا خواهر بزرگش را خالش وقتی مامانش میمیره میاد از سر دلسوزی بود کوچیک بود دادش ب پسرش گفت حداقل این زجر نکشه خدارا شکر زندگیش آروم و خوب 

بچه ها الان شوهرم رفته بود خونه همی آقا الان اومد میگه ک بازداشت شده یکی از برادراش رفته ک درش بیاره ک بعد تشیع بچه هاش دوباره ببرن تحویل بدن گفته ک باید ضمانت بشی ک برش گردونی برادرش گفت نه میترسم ببرمش یکی از بچه هاش بکشتش یا اون بچه هاشو بکشه

چی بگم ۲۳ سالشه... ازین رو به اونروشده حرف فایده نداره منه بدبخت تا میرم خونه بابام میبینم بحثشونه ا ...

خیلی خوبه میونه داری میکنی  هواست باشه 

میتونین ی سرکتاب براش باز کنید و اگه مشکلی بود ی دعا براش بگیرین بلکم سر ب راه بشه انقد بحث نکنه جوونه دیگه هرچی کمتر دهن ب دهنش بزارین بهتره شما و خانواده درست هستین ک این تغیر خواهر براتون غیره باوره وگرنه میگفتیم خب شمام از این رفتارها داشتین ک اونم اینجور شده

با پسری دوست نشده؟؟؟

یا دوست دختر ناباب نداره؟؟

کمبود محبت یا پول چی نیست؟؟؟

دورازجون ی مریضی نداره ک اذیتش کنه؟؟؟

حتما ریشه یابی کن و نجاتش بده