2777
2789

من تا اونجا که غدیرمیوفته زندان نگاه کردم

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بقیشم نگا کن یکی دیگه تعریف کنه برات که حال نمیده😂 ولی قدیر میمیره😐

ددس دارم ببینم چی میشه نمیتونم وایسم

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
امشب که پنجشنبه اس

اره ولی من هرهفته چهارشنبه ک نشستم نگاه کنم دیدم تکرار نشون میده اولا پنجشنبه ها تکرار بود

نی نی یار جونم منو تعلیق نکن بخدا دیگ شماره نمونده بیام این شماره هم مال مامان بزرگمه 🤩😂

خوب اسیه عمر وامل هم تو پرورشگاهن قدیر اخرش میمره ملیسا میزنتش سوزی هم میشه دوسدختر عمر اسیه هم یجا ت فیلم تیر میخوره جمیله هم میشه دوسدختر قددیر اممم اورهان ت خونه اتیش میگیره شنگول حامله میشهه عاکف با سوزان ازدواج میکنه خواهر تولگل میاد کالج به اسم لیلا  تولگا وعمر دوست میشن عاکف یه پسر دیگه داره  اوگل تیر میخوره  یه قسمتایی پونزده ثانیه ایی ت اینستا دیدم ملیسام دیونه میشه

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠