2821
2789
عنوان

لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 77 پست
مثلا گاهی وقتا که خسته نباشم و شیطونی دلم بخواد میرم حموم و. آرایش میکنم و یه دسر درست میکنم و شب خو ...

ای جان چه خوب شده خوشبخت بشی الهی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا گاهی وقتا که خسته نباشم و شیطونی دلم بخواد میرم حموم و. آرایش میکنم و یه دسر درست میکنم و شب خو ...

خوووووب بقیش

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
خوووووب بقیش

بقیش دیگه چی بگه🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اخه مثلا کجا چجوری؟

دلبری در هرموقعیتی فرق میکنه. خودتو بزار جای شوهرت خسته و کوفته از سرکار برگشتی واقعا حوصله لوس بازی داری؟ دلبری های اون موقع چیزای دیگه اس با روی باز ازش استقبال کن مثلا بگو خوش اومدی چراغ خونه. چایی واسش ببر. ماساژش بده ازش تشکر کن چون برای زندگیتون تلاش میکنه.وقتی میبینی خیلی خسته اس بهش بگو الهی من فدای خستگیات. یعنی اگه اینجوری بهش بگی بازم تو ذوقت میزنه؟! فکر نکنم. شما نمیدونستی تو چه موقعیتی باید چه حرفی بزنی

من غشششش دوستان🥲🥲🥲🥲🥲🥲♥️

لطفا غش نکو

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
دلبری در هرموقعیتی فرق میکنه. خودتو بزار جای شوهرت خسته و کوفته از سرکار برگشتی واقعا حوصله لوس بازی ...

خب نه که بگم بدش میاد اصلا از لحاظ محبت تامین نمیکنه اگرم بگم فداتبشم یا قربونت برم میگه ایشالا کلا فرد بی احساسی هست یا بهش میگم عشقم میگه پول میخوای یا صداش میزنم جیگر طلا با صدای ناز میگه بنال😐😐😐😐😐بهش گفتم اینطوری دوس ندارم صحبت کنی میگه من تو خانواده بی محبت بزرگ شدم عادت ندارم😐😐

خب نه که بگم بدش میاد اصلا از لحاظ محبت تامین نمیکنه اگرم بگم فداتبشم یا قربونت برم میگه ایشالا کلا ...

خب پس باید خیلی صبر داشته باشی تا عادتش بدی. من نمیتونم ریز ریز همه حرفا رو نشونت بدم چون تو هر موقعیتی پیشت نیستم که بگم چیکار بکن یا چی بگو خودت باید به این مهارت برسی😊 

خب نه که بگم بدش میاد اصلا از لحاظ محبت تامین نمیکنه اگرم بگم فداتبشم یا قربونت برم میگه ایشالا کلا ...

پس شوهرت بیش ترازهرکسی به محبت ودلبری تونیازداره چشاتوروعکس العملاش ببند توکاره خودتو بکندحرفذخودتو بزن کم کم عادت میکنه ویادمیگیره 

لطفا غش نکو

آهنگ کاکاسنگی رو گوش کن مالی 021kidعه😹♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
آهنگ کاکاسنگی رو گوش کن مالی 021kidعه😹♥️

اوک🤣🤍

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
اوک🤣🤍

بوس😹💋

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره