2821
2789
عنوان

لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 77 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه وسط ظرف بیای ببوسی خیلی هم مزخرف بود.

بنظر من اینکه هربار میاد لباسای متفاوت ببینتت هربار یه رژ هربار یه مدل مو ببند. شبا وقت خواب به دست و پاهات مرطوب کننده بزن و موهاتو شونه کن. برای خودت یه سری برنامه های ثابت آرایشی و نظافتی داشته باش که بدونه شلخته نیستی. 

شب وقتی داره تلویزیون میبینه برو بشین وسط پاهاش میوه برش بزن بزار دهنش. یکی هم خودت بخور.

مثلا چون ما هردو شاغلیم و عرض هفته ناهار جداییم.من جمعه ها عین رستوران میز میچینم: ژله، سبزی، سالاد، غذا دومدل میزارم و... برا همین کلی بهمون جمعه ها خوش میگذرونیم 

وای اسی شوهرت خیلی باحال🤣🤣🤣

کجاش باحاله🤣😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
خب لوندی اخرش باید ب همینجا خام بشه دیگ 😄😄

🤣🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اینکه وسط ظرف بیای ببوسی خیلی هم مزخرف بود. بنظر من اینکه هربار میاد لباسای متفاوت ببینتت هربار یه ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت ❤️❤️❤️❤️

مثلا گاهی وقتا که خسته نباشم و شیطونی دلم بخواد میرم حموم و. آرایش میکنم و یه دسر درست میکنم و شب خوبی رقم میزنم مثلا این دسر خیلی ساده: بستنی آماده گرفتم و تیکه موز و شکلات داغ غلیظ ریختم روش و.... 

😂😂ای خدا معده اش تعجب میکنه بنده خدا🤣عکس العمل برعکس نشون میده

کلا ادم مضخرفیه

من عقدم اومد ک از پله بیاد بالا من زودتر رفتم بالا تا قدم بهش برسه بوسش کنم اول یه کوچولو ذوق کرد بع ...

اوخی 🤣🤣🤣