2821
2789
عنوان

لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 77 پست
مثبت فکر کن  شاید میخواسته بری بشینی پیشش، چایی رو بهونه کرده 😁

شایدد🤣🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
کانال خانمهای قررررری💃🏻 عضو شو 

ندارم از کدوم برنامه؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یبار چایی اوردم بدون قند گفت کو قند بعد من با قیافه اقور بقوری گفتم من شیرینم دیگه با من بخور بعد گف ...

وقت شناس باش وقتی حوصله نداره دلبری نکن که تو ذوق خودتم نخوره. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

@zahram882   بیا لوندی یاد بده دلبررررر

من غشششش دوستان🥲🥲🥲🥲🥲🥲♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چه جدیه🤣🤣. به نظر من خوده واقعیت باش 

آره یسری داشتم عین زنا که پاهاشون جلو هم میزارن بعد که با...سنشون تکون میخوره راه رفتم گفت دسشویی داری؟😐😐😐😐😐

با دامن کوتاه دور تا دور خونه جارو نپتون بکش🤣🤣🤣 چرا همه دلبریا در حینه حمالیه؟ زن لوند اصلا وقت ...

قشنگ بود 😂 واقعا من هزار تا عشوه گری هم بکنم ولی غذا حاضر نباشه چایی دم نباشه خونه تمیز نباشه اخرش دعوامون میشه 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
اه چه بد جوابتو داده  بنظرم خودت یکارایی بلدی ولی خب جواب عکس میگیری

شانس ندارم😐🤣

وقت شناس باش وقتی حوصله نداره دلبری نکن که تو ذوق خودتم نخوره. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دار ...

اخه مثلا کجا چجوری؟

مثلا وسط تیریت آبگوشت بت چشمک بزنه  به لذت کپشت کوب رو لیس بزن 🤣🤣🤣🤣🤣

وویییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مثلا وسط تیریت آبگوشت بت چشمک بزنه  به لذت کپشت کوب رو لیس بزن 🤣🤣🤣🤣🤣

اوووق🤢😂

بنظرم طرفت هم بایدپایه باشه👍

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
خب خوشش امده گفته چای بیار منتها روش نشده بگه دوباره اینسری لباشم ببوس

اگه لبشو ببوسم دیگه نمیزاره برم ظرف بشورم🤣🤣🤣